2 Shares

Bottle Cap Blitz és un joc ràpid, amigable, i sense tanta propaganda com porten tants altres llançaments del App Store. Sense detalls adicionals, se les arregla per enganxar-te amb un joc simple però addictiu que empra els gustos de Paper Toss combinant-ho amb l’exitosa naturalesa de Fruit Ninja.

El millor
Els cubs de gel s’acosten pels laterals de la pantalla. I en lloc de tornar-te com Hulk i trencar-los o tallar-los a través, en realitat has sacsejar les ampolles al seu lloc. Sí, taps d’ampolles, com en la vida real. En tocar la pantalla els envies a tota velocitat cap als cubs, i tens 60 segons per encertar a tants glaçons de gel com sigui possible. ¿Que per què glaçons de gel? Qui sap! Encara va bastant bé, tot s’ha de dir.
La repetició és la clau aquí. A mesura que continuïs jugant una i altra vegada aniràs millorant, no hi ha més que aprèn. Hauràs de començar a encadenar combos multi-cop per acumular més punts i aprendre a descobrir objectes ocults amb les galledes i altres dinàmiques que canvien el joc, com ara roques que et llancen, així com autopoderes que t’ajuden a guanyar més monedes, augmentant la reproducció normal, i altres. Com millor i més juguis, més transformaràs el joc, afegint més nivells d’estratègia per mantenir les coses entretingudes.

El pitjor

Els autopoderes es poden comprar al començament de cada ronda amb les monedes recollides en una aposta anterior. Molts d’aquests augments són útils, i acabaran reforçant apostes posteriors per assegurar que sempre s’està aprenent. Dit això, però, Bottle Cap Blitz pot començar a sentir una mica repetitiu després de jugar per un temps. Encara que diverses variables intenten evitar l’estancament, pot esgotar-se el valor d’entreteniment de seure i jugar durant hores i hores. El joc brilla més quan es practica en ràfegues curtes, especialment quan tens uns pocs minuts de temps lliure aquí i allà.

Conclusió

Bottle Cap Blitz és un joc per passar l’estona, que no intenta ser una mica més complicat del que és, i per a aquells que busquen una aplicació en la qual confiar per passar cinc o vint minuts en el viatge a la feina o mentre estan asseguts en el tron. Fes la teva feina, i diverteix-te llançant la xapa!

Descarrega’t aquest joc gratuïts al botó d’aquí sota:

CTA-badge_appstore-lrg

2 Shares