7 Shares

Descargar

T’agrada Fallout Shelter i aquestes a la recerca de consells, trucs i estratègies per portar el teu joc endavant? Tenim una sèrie de consells perquè puguis explotar en el joc Fallout Shelter per ajudar a progressar encara més. Fes-un cop d’ull!

Ok, no he jugat tant Shelter Fallout els últims dies com ho vaig fer a principis de setmana, però penso que et puc ajudar amb uns petits consells i trucs. Això en gran part s’orienta a les persones en la segona meitat del joc – (Estic amb 152 habitants en aquests moments).

Si et trobes en les primeres etapes de Fallout Shelter, diguem al voltant de 30 o menys habitants, segurament que aquest article també et pot ajudar però si has passat 30 habitants, aquest article serà molt útil per a tu, juntament amb els consells a continuació. Parcialment aquest post s’ocuparà de la supervivència dels Wastelands (més d’un dia) alhora que obtenen millor material, el moviment i habitacions (quan s’ha d’actualitzar i quants) i alguns consells per a l’ús de les seves sales de formació.

Fallout Shelter # 1: En Wasteland | Supervivència i Saquejos

Fallout Shelter Explorar

Per trams llargs l’Experiència que el que més importa. Tenint en compte els últims dies, he trobat que els meus jugadors més experimentats són sòlidament els millors per enviar als Wastelands per trams més llargs. Com més temps estàs en els Wastelands més difícils són els opositors que s’enfronta i si s’envia un habitant amb, diguem un nivell 30 d’experiència li va molt millor que als habitants amb un nivell 5 o 10 experiència. Crec, encara que no puc confirmar, cada nivell d’experiència pot ser un punt més d’energia / salut. Per tant, si el teu habitant té un nivell 30 d’experiència, pot ser molt més mal abans de necessitar d’un Stimpack.

Un altre benefici per a l’enviament d’un habitant més experimentat és que ell o ella pot portar vestits millors o més potenciadors. Vaig trobar que els habitants de nivell inferior no són capaços de portar vestits rars o llegendaris, que donen molt més alt nivell de millores ESPECIALS.

Per a aquells que estan intentant acabar l’assoliment que requereix tenir diversos habitants que sobreviuen 15 hores fora de casa, això és en realitat bastant fàcil d’aconseguir amb un habitant experimentat equipat amb una bona arma i un munt de Stimpacks.

Com observat, l’enviament d’un habitant amb molta experiència, amb almenys un nivell 6 de força i resistència, un arma d’alt mal (15+) i 25 stimpacks, va ser capaç de mantenir el tipus fora al voltant de 2 dies i mitjà.

Personalment he experimentat una mica i quan vaig enviar habitants a nivell 30 d’experiència, amb una arma de nivell 7, 6 força i 20 Stimpacks, duraran aproximadament 21 hores. L’enviament d’una persona a un nivell 20, amb els mateixos stats / equips va durar només 15.

No importa com es miri, alta experiència i Stimpacks són la clau per a la supervivència prolongada en els Wastelands.

Resistència – permet als habitants per combatre enemics més durs

Sort – l’ajuda a trobar tones d’armes, equip i tapes

Percepció – ajuda a trobar millors armes i equips, i durar més temps

Resistència – l’ajuda a durar més temps

La intel·ligència i l’agilitat – ajuden a escapar dels enemics que són massa difícils

Encara que jo no crec que el carisma era realment important, penso que val la pena qualsevol cosa en els Wastelands. Crec que el carisma és útil quan el teu habitant té interacció amb altres personatges en Wasteland. El meu habitant va conèixer a un home en el Wasteland i que l’home li va donar 80 Caps.

Amb base en aquesta informació, he decidit començar a entrenar una força específica d’habitants experimentats per explorar. M’estic posant a cadascun entrenat amb un nivell de 10 en tots els ESPECIALS, només per veure com els va.

Descargar

Fallout Shelter # 2: Habitacions

fallout habitaciones

A la mesura que avances i tens habitacions millors desbloquejades, com el reactor nuclear, jardins i altres, pots preguntar el bé que et vas a beneficiar. La resposta és mixta. Al principi, m’estava movent i reemplaçant sistemàticament habitacions de potència amb reactors nuclears perquè vaig suposar que eren millors. Amb el temps, però, semblava ser mes lents en produir energia. Vaig pensar que potser m’ho estava imaginant, però no, en fòrums en línia vaig confirmar les meves sospites sobre això.

“He utilitzat la mateixa gent de la central en el reactor súper nuclear. El reactor nuclear súper va donar 59 d’energia en 130 segons, donant 2,2 segons / energia. La planta d’energia va donar 49 energia en 95 segons, donant-li 1,9 segons per l’energia “.

Això significa que els reactors nuclears són més lents en fer energia i ja que fan més alhora, s’esperen encara més llarg. Quina és l’avantatge del reactor llavors? Emmagatzematge principalment. Com vaig escriure en el meu últim post, el reactor nuclear té una tona més d’emmagatzematge. Però si les centrals elèctriques produeixen energia més ràpid, llavors jo diria que per reemplaçar algunes de les seves habitacions d’energia (però no tots) amb reactors nuclears o que pogués començar a córrer en un problema d’alimentació.

La meva conjectura és (encara que no ho he confirmat encara) que en els jardins i altres habitacions de produccions avançades podria per el mateix -produccions més lentes, més capacitat d’emmagatzematge.

Tens algun consell o truc Fallout Shelter per compartir? Ens encantaria escoltar! Si us plau publicar-los en els comentaris!

Descargar

7 Shares