4 Shares

Infinity Wars manté les característiques bàsiques de la targeta col·leccionables dins d’aquest gènere dels jocs digitals, però alhora innova molt sobre aquest gènere en produir un dels millors jocs de targetes col · leccionables que hem vist fins ara. Mentre que el centre d’aquest joc de targetes col.leccionables són d’alta qualitat, aquí el que veritablement ens atreu són els extres que li donen vida i ens donen moltes alternatives dins del joc.

Juega Gratis

El més notable d’aquests petits detalls és que des del principi ens comencen a sorprendre, les targetes són completament animades pel que ens asseguren que cada batalla serà més viva i aquestes targetes cobressin vida. Això fa que tingui més acció alguna cosa que li falta molt a aquest gènere.

El pilar o centre d’aquest joc és l’estratègia que vivim en Infinity Wars, el sistema de faccions és profund i ens ofereix als jugadors més de la meitat d’una dotzena de faccions diferents per basar el nostre mall. Amb una gran quantitat de cartes a cada facció especifica que es veuen i es juguen de manera molt diferent. Des de la “Flama del Alba” amb les seves poderoses habilitats fins al “Descendent del Drac” que prefereixen jugar de manera més defensiva.

Amb cada facció s’aconsegueix estils dramàticament diferents a l’hora de jugar, en Infinty Wars ens ofereix molta longevitat, per la qual els jugadors els tocarà aprendre cada facció i mestre de la lluita que tinguin en el seu poder. També ens ofereix una àmplia selecció d’opcions que ens permeten als jugadors triar velocitats, maneres i formats del joc. Infinity Wars ens ofereix moltes hores de diversió i varietat constant.

La velocitat del joc s’altera amb la quantitat de salut, la moral i altres recursos del joc, juntament amb el màxim nombre de cartes que un jugador pot tenir a les mans, això pot fer canviar significativament la teva estratègia en una posició determinada. Mentre que els formats del joc ens limita bastant, per exemple el format senzill és per a jugadors que tinguin duplicats dins del seu mall, mentre que un altre format ens limita a tenir cartes comuns i no comuns. Això és poc embolicat, però si estàs acostumat a aquest tipus de gènere, sabràs quan juguis que els formats d’aquest joc no t’agradarà tant com altres jocs del cartes coleccionables.

L’opció més singular d’Infinity Wars està dins dels modes de joc on aquesta opció combina nostre mall amb les cartes del teu oponent. També la manera campanya que ens ofereixen aquí és bastant impressionant, l’accés a tots les cartes sense haver de gastar diners reals i haver d’estar constantment amb actualitzacions fa que concloure una bona experiència en Infinity Wars. Per la qual cosa no hi ha cap raó per no comencis a jugar a aquest impressionant joc de cartes col · leccionables.

Positiu i negatiu

El millor és la gran varietat que ens ofereix Infinity Wars, amb cartes animades, el poder combinar els malls, torns simultanis i el no haver de pagar per les cartes. El pitjor que trobem és la manca de compensació.

Juega Gratis

4 Shares
Reseña
Gráficos
8.5
Ambientación
8.4
Diversión
8.2
Ritmo del juego
8
Duración
9.1
Articulo anteriorHello Hero
Siguiente ArticuloConquest of Champions