3 Shares

Els parcers de maquinari de Microsoft inundaran el mercat les ulleres Windows Mixed Reality en la temporada nadalenca aquest any, oferint una nova forma de gaudir del Windows 10.

Un receptor de Windows Mixed Reality d’Acer ja està sent sembrat per seleccionar els desenvolupadors de Microsoft, però encara no està disponible per als consumidors.

Fins ara, tres fabricants de PC – Lenovo i HP, així com Acer – van dir que enviarien auriculars a finals d’aquest any. Dell segueix considerant una data de llançament. Les ulleres començaran a $ 299, el preu mínim suggerit per Microsoft.

Els auriculars han d’estar connectats a un PC Windows 10. Un cop activats, et transportaran a un món virtual on pots, per exemple, jugar jocs de Xbox. És com computar en un món 3D, sense l’ús d’un ratolí o teclat.

Acer enviarà els seus auriculars Windows Mixed Reality als consumidors per $ 299 en el quart trimestre, va dir Gregg Prendergrast, president d’Acer Pa America.

L’auricular Acer Mixed Reality té una pantalla de cristall líquid amb una resolució de 1440 x 1440 píxels per ull. La freqüència de refresc de la pantalla és 90Hz. També té sortida d’àudio i suport de micròfon i seguiment de dins cap a fora. Els connectors HDMI 2.0 i USB 3.0 s’inclouen en un sol cable, necessari per connectar l’auricular a les PC.

Per la seva banda, HP també enviarà la seva versió de l’auricular en el quart trimestre, va dir Ron Coughlin, president de sistemes personals de l’empresa. No va poder proporcionar una guia de preus, però la companyia està fent un important impuls VR més endavant aquest any. Ja està treballant per connectar auriculars Oculus Rift i HTC Viu als seus PCs.

Lenovo ja ha mostrat els seus auriculars Windows Mixed Reality, que vindran a finals d’aquest any, va dir una portaveu de la companyia. Això apunta a la fi del tercer o quart trimestre.

Mentrestant, un portaveu de Dell va dir que la companyia no vol compartir quan va a distribuir les ulleres públicament.

“Podem confirmar que estem desenvolupant un auricular, com molts altres fabricants d’equips originals, basat en les especificacions de Microsoft.”, Va escriure el portaveu en un correu electrònic.

3Glasses i Asus també estan desenvolupant auriculars Windows Mixed Reality, encara que les dates d’enviament dels seus productes no estaven disponibles immediatament. 3Glasses és un soci líder de Microsoft, i el seu auricular podria ser mostrat en un esdeveniment de maquinari de Microsoft que se celebrarà a finals d’aquest mes a Beijing.

Els auriculars de Windows no funcionaran amb qualsevol PC. Com a mínim, el PC necessitarà el xip Core i5 Kaby Lake d’Intel, i posteriorment donarà suport als gràfics integrats d’Intel.

Un bon rendiment de PC és important per a una experiència suau, va dir Greg Sullivan, un portaveu de Microsoft.

Una GPU discreta proporcionarà una millor experiència. Això és un requisit mínim per als auriculars Oculus Rift i HTC Viu, que no funcionen en gràfics integrats.

Els auriculars suportaran PC basats en el conjunt d’instruccions x86, va dir Sullivan. No va poder proporcionar detalls sobre el suport dels xips de Ryzen d’AMD. Microsoft ha dit anteriorment que els auriculars suportaran els xips de pròxima generació d’AMD, que són Ryzen.

Les especificacions de Microsoft per als auriculars no inclouen Windows 10 2-en-1 i portàtils basats en xips de Snapdragon basats en ARM de Qualcomm, que s’esperen a finals d’aquest any. No obstant això, Qualcomm ha dit que totes les aplicacions de Windows 10 funcionaran amb PCs ARM, pel que en teoria, els auriculars podrien funcionar quan estiguin connectats a les PCs ARM.

3 Shares