Submerged

3751
3 Shares

Explora una ciutat antiga mitjà submergit en aquest magnífic joc d’aventura per a Xbox One, PS4, iOS, Android i PC.

Deixant de banda els tradicionals pilars de videojocs de risc, desafiament, i combat, submerged produeix una experiència d’exploració agradable, molt tènue. Intrigat per les seves estranyes insinuacions, gairebé serè, em vaig trobar atrapat en el silenci, esperant amb impaciència la meva següent descobriment mentre vagava les avingudes macabres d’una civilització enfonsada. Alguns del que vaig trobar va revelar límits decebedors a abast i esmalt d’aquest món, però en general el viatge a través d’un fascinant arxipèlag embruixada d’edificis coberts de molsa trontollosos a través de l’onatge d’un planeta ofegat era un plaer gratificant.

Refrescant i no violenta, submerged presenta cap enemic, no hi ha límits de temps, no hi ha sancions de fracàs, i no hi ha manera de morir. Encara que la meva recerca de medicaments era una qüestió de vida o mort per a un nen malalt, vaig tenir el plaer de descobrir que la pitjor conseqüència que podia esperar per calcular malament va ser haver de doblegar l’esquena una mica al llarg de la meva ruta. Alleujament de la necessitat de procedir amb cautela precaució, vaig tenir l’oportunitat d’invertir mi plenament i sense por al parc aquàtic de Sumerged.
Tot i l’absència de combat, ràpidament vaig saber que no estava sol en les ruïnes oceàniques apocalíptiques. Els mamífers marins, enormes raigs, aus marines, i estranys humanoides miravan tots els meus moviments. M’hauria agradat haver pres un bany i explorat el món sota les onades.
Veredicte ….. Doncs … si vols un joc d’aventura, aquest joc és per a tu.

3 Shares
Reseña
Graficos
8
Musica
6
Juego
6
Articulo anteriorPlayStation Plus jocs gratuïts per a Agost
Siguiente ArticuloFallout Shelter | Trucs i guia
submergedSumerged es una juego en tercera persona, juego de combate libre en el que el jugador explora una ciudad inundada misteriosa y descubre la belleza de la desolación en vastos entornos exteriores. Ella asume el papel de Miku, una joven que ha traído a su hermano herido a la ciudad en su pequeño barco de pesca.