EverQuest Next és un títol de multijugador massiu en línia i el tercer joc en línia de la franquícia EverQuest, està «absolutament arribant a PlayStation 4», d’acord al que va dir recentment John Smedley, president de Sony Online Entertainment.

John Smedley ho confirmo així a través de la xarxa social de Reddit, en una conversa a través d’aquesta xarxa social, un usuari li va preguntar a John si tenien plans de portar EverQuest Next a PlayStation 4, al que John li va respondre el següent:

Sí I tant que portarem ‘ EverQuest Next ‘ a PlayStation 4 !

EverQuest Next, estableix als jugadors en una versió diferent de l’univers dels jocs anteriors de Norrath . Poc després del llançament de la PS4 el novembre passat , Smedley broma la possibilitat que el MMO arribarà a aquesta consola . EverQuest Next es va anunciar durant el SOE en viu a l’agost de l’any passat . El joc està programat per ser llançat aquest mateix any , però en l’AMA , Smedley va suggerir que potser el llançament s’amplie de termini fins al següent any 2015 .

» No estic segur encara» , Smedley va escriure quan se li va preguntar si el títol seria llançat aquest any . «Probablement en algun moment del proper any. »

En una altra part de la conversa , a Smedley li van preguntar si tenen previst treure PlanetSide 2 per a la consola de PS4 . Va revelar que hem d’esperar una mica més perquè encara és molt aviat per saber alguna cosa , i va escriure el següent :

«Aquest any és el que estem treballant . Està prenent temps per fer-ho bé , però el que ve serà gran . »