0 Shares

Bleach Online és un joc de MMORPG d’estratègia per als navegadors i que no ho porta la companyia GoGames. Bleach Online és un joc basat en el màniga / animi de Bleach, ens endinsarem en l’univers d’aquest anime tan conegut, veurem esdeveniments independents a la sèrie original. En el joc podrem escollir un personatge entre 3 classes diferents, una vegada que ja tenim al nostre personatge podrem començar la nostra aventura.

Juega Gratis

El joc comença amb el teu personatge que es desperta després d’haver tingut un somni de més 1000 anys on ens trobarem en un món estrany sense saber qui som i sense saber on som. Tot dependrà d’anar interactuant amb els personatges més populars de l’univers Bleach per anar recuperant la nostra memòria i salvar als teus amics que al principi et confondran amb un rebel.

Com en qualsevol MMORPG del gènere, Bleach Online requereix de poca participació real del jugador. En Bleach Online ens trobem amb una bona narrativa que ens s’endinsés a poc a poc en la història del joc, la mateixa ens ajudarà a guiar-nos a través del joc, realitzant diverses missions i on jugarem múltiples batalles. Els jugadors que li agradi aquest estil de joc, aquí es trobaran com a casa, amb un entorn bastant colorit que ens animarà a seguir jugant, encara que hi ha algunes localitzacions que són una mica pobres, però ho compensen amb l’animació que ens trobem en certes seqüències. De vegades la gramàtica és una cosa pobre i pot dificultat una mica la trama.

En Bleach Online ens permet triar una formació del nostre equip per quan tinguem una batalla, depenent de la nostra formació veurem si podem guanyar la nostra batalla o no. Aquesta característica, juntament amb algunes millores i modificacions dins de l’equip, fa que li jugador tingui l’oportunitat de maximitzar el seu poder de batalla. Entre elles destaquem l’acumulació de la salut, la defensa, l’habilitat, l’atac, etc … També ens trobarem amb una manera principal de joc, així com característiques principals de qualsevol MMO com PvP i aliances que puguem fer.

Com que és un MMORPG gratuït, en Bleach Online ens trobem amb certs objectes o certes ajudes que es podran desbloquejar a canvi de diners reals, això ajudarà al jugador avançar molt més ràpid i fins i tot el tenir la capacitat de poder botar-se certes seqüències que ens trobem quan estem en la batalla. Encara que aquestes limitacions sempre són odioses, en aquesta ocasió no fa que no puguem gaudir d’una gran experiència en general. De fet, no ens dificulten per a res i no se senten com que ens forçaran a això, això fa que puguem progressar al nostre propi ritme.

Bleach Online no aporta res de nou al gènere, però els fans del manga / anime podran gaudir i interactuar amb els seus personatges favorits. Fins i tot als que no són fan poden trobar una història decent i bells gràfics / animacions que ens mantindran entretinguts durant un temps bastant decent. Ara si vols gaudir d’un bon joc on milions de jugadors ja han jugat i estan jugant, no dubtis més i fes click a sota per començar a jugar totalment gratis.

Juega Gratis

0 Shares
Reseña
General
Articulo anteriorTrucs de Bubble Witch 2 Saga
Siguiente ArticuloAdventure Time Battle Party
bleach-online- Disfruta de tus personajes favoritos. <br/> - Unos buenos gráficos y mejores animaciones.<br/> - Totalmente gratis.<br/> - Una buena historia.<br/> - Divertido y entretenido.<br/> - Con millones de jugadores.