World of Warships – A enfonsar vaixells de guerra !!

4181
World of Warships videojuego
0 Shares

Si no has tingut l’oportunitat de jugar a World of Warships, pensa en World of Tanks i com si només estiguessis usant artilleria. Pots triar entre més de 100 vaixells històrics, inclosos cuirassats, destructors i portaavions, i anar a la guerra al costat dels teus companys. El joc està dissenyat per jugar fàcil amb el tacte, i puc veure que és més fàcil que World of Tanks a causa de la lentitud dels moviments dels vaixells.

El joc ve amb diferents tipus de mapes i sistemes meteorològics dinàmics i cicle dia-nit. World of Warships és principalment sobre batalles PvP, però també hi ha contingut d’PvE.

I com gaudeixo amb World of Tanks Blitz de Wargaming, encara que sempre vaig sentir que les ràpides maniobres que formen part d’aquest joc no es van traduir tan bé al mòbil, de manera que sovint em trobo jugant més a la versió per a PC. No obstant això, sempre vaig pensar que World of Warships (títol que s’explica força bé) es una millor opció per als dispositius mòbils perquè els vaixells es mouen molt més lentament, el que funciona millor en una pantalla tàctil. Bé, Wargaming finalment ha decidit seguir el meu consell i ha llançat World of Warships Blitz en iOS i Android.

Aquest joc d’acció MMO gratuït et permet jugar tot tipus de naus de la Segona Guerra Mundial en batalles 7 contra 7, i sembla que la versió per a mòbil es una gran conversió del joc de PC. Wargaming ha après molt del desenvolupament de World of Tanks, i espero que els desenvolupadors utilitzin totes aquestes lliçons per fer que World of Warships sigui encara millor que el seu company de tanc.

Si mai abans has jugat un títol de Wargaming, probablement et sorprendrà gratament saber que no hi ha absolutament cap sistema d’energia o restriccions en la quantitat de batalles que pots jugar en un sol escenari. Hi ha un punt en el qual obtens rendiments decreixents, ja que esgotaràs totes les missions diàries i obtens bons per primera vegada per tots els teus vaixells, però cada batalla, guanyis o perdis, puges d’experiència i podràs desbloquejar més vaixells i peces per millorar els que ja hi ha a la teva col·lecció. Amb gairebé 100 vaixells en el joc, hi ha moltes raons per fer-ho, i pots estar segur que s’agregaran més vaixells amb el pas del temps.

Recorda que per a mòbil tens World of Warships Blitz.

Juega Online

 

 

0 Shares