2 Shares

I el mòbil avança a passos de gegant

Pearl Abyss recentment va realitzar una prova beta curta de 3 dies de la seva molt anticipat títol mòbil Black Desert Mobile, una versió mòbil del seu hit per a PC Black Desert Online. Ara Pearl Abyss ha anunciat que es llançarà a Corea del Sud el 28 de febrer. Encara no s’ha anunciat una data occidental, però el títol sembla estar despertant un gran interès ja que la preinscripció va atreure a més de 4 milions de persones a Corea del Sud.

Black Desert Mobile és un MMORPG d’acció, molt semblant al seu germà gran en PC. El joc té un gran enfocament en el combat, però també té un sistema d’habilitats que sembla tenir bastant profunditat. Els jugadors poden dedicar-se a la pesca, l’artesania, la recol·lecció de recursos i fins i tot la navegació. El joc cooperatiu també està present per a coses com batalles contra caps i combat PvP. Black Desert Mobile està tractant de diferenciar d’altres MMORPG mòbils amb els seus gràfics increïbles i combat ràpid estil ARPG amb un sistema d’habilitats en profunditat molt similar a la versió per a PC, encara que una mica simplificat i ajustat perquè sigui més amigable per a dispositius mòbils.

Possiblement aquest sigui el tema central de l’afluència massiva de MMORPG coreans que arribarà als mercats nord-americans aquest any. Amb gràfics de nivell de PC, un món enorme per explorar i un sistema que imita la versió per a PC. Black Desert Mobile té el potencial de ser un dels MMORPG mòbils més grans per aconseguir la plataforma fins ara. Les primeres crítiques i impressions han estat molt positives, i la majoria elogia la gran quantitat de contingut del joc. És important tenir en compte que Black Desert Mobile no comptarà amb suport multiplataforma entre la versió mòbil i el seu germà gran a l’ordinador, i no totes les característiques estan presents, amb el sistema d’habilitats i altres totalment revisats.

No s’ha anunciat una data de llançament a l’oest, però amb tants desenvolupadors orientals que busquen causar sensació a l’oest, pots estar segur que Black Desert Mobile veurà un llançament a Amèrica del Nord i Europa abans que passi massa temps. Amb jocs com Durango: Wild Land també pendent per al llançament a l’oest, Black Desert Mobile tindrà competència pel primer lloc en 2018. Per estar atent a les actualitzacions mentre es desenvolupa el llançament.

2 Shares