17 Shares

Es la base Necessita una bona Estratègia defensiva paràgraf Assegurar que tu no hi ha AQUESTA SENT constantment saquejada Per Les Tropes Enemigues. On es col·loquen els Edificis, vet aquí que el teu Triïs pujar paràgraf de nivell, i Quants d’un Cada decidir Construir Tots Tenen Una Influència en l’èxit que és A que sigui probable la seva defensa. This section t’aconsellarà Sobre On col·locar les Estructures clau, com la Seu, Edificis defensius Com canons i Torres Sniper I EDIFICIS Econòmics.

Edificis defensives

Fortaleses Debilitats I

In this section anem Parlar de les Fortaleses i Debilitats de Cada edifici defensiu. A la següent llista, vam començar amb Possiblement l’edifici Més Feble, la metralladora, amb i Acabar El Més Fort, el Boom Cannon.

Metralladora: La metralladora it forta guerrers contraindicacions infanteria i, i en menor mesura contra els Zookas – especialment Quan S’agrupen permetent Que el seu foc inexacte toqui terra. Els Zookas Protegits SER poden PER o Enemic Heavies estafadors Líder.

Lanzallamas: Al Igual Que la metralladora, El llançaflames és Fort Contra La guerrers infanteria i. Es pot dominar ràpidament Grans Grups d’unitats Febles amb Varietat poca.

Morter: Also Fort contraindicacions Infanteria guerrers i. Generalment les Estructures de Nivell fill inferior Forts contra les unitats de Nivell inferior. Una Vegada Que els hagi actualitzat, Els Morters poden causar tombes Danys als tancs Heavies i.
Sniper Torre: Sorprenentment, El Primer edifici Que s’obté en el joc li va bé contra Un gran Nombre d’unitats, incloent tancs. TAMBÉ ASI contraindicacions Heavies I guerrers. Assegureu-Que SEUS torres de franctirador s’estenen paràgraf Que No Ser puguin destruïts Per Una bomba de xoc.

Cannon: L’especialitat del canó és la contra els tancs, ja que els seus atacs Fan doble mal. També els va bé contraindicacions Heavies I Guerrers. Es Tracta de les unitats Més Poderoses Disponibles al Principi del joc, he aquí Per Que val la pena Protegir amb altres ESTRUCTURES paràgraf assegurar-se que POT defensar-se contra els Enemics d’Alt Nivell.

Rocket: El Rocket Launcher és bo Guerrers contraindicacions i infanteria, i Més tard, una vegada que han pujat de Nivell Prou ​​Tancs i Heavies. Posar-Una bona distància de separació Per Que puguin cobrir Tots Els Espais – si estan Massa junts then SEUS punts cecs fill compartits.

Canons Boom: Estós reben El Mateix benefici en contra de tancs de Com Els canons, Tenen Però el doble atac al Disparar als AEE unitats. També poden Fer-ho Bé Heavies contraindicacions I Guerrers. Proveu posar-los bany triangle 1, Una Vegada Que tres unitats desbloquejats Estat de han, ja que és el pecat dubte la posició Més Eficaç paràgraf Ells.

Disseny

La Clau Per La Planificació del seu disseny és que t’asseguris Que Totes les teves defenses estan prou separades. Si estan Massa a prop, LLAVORS L’Enemic pot danyar els moltes de seves estructures alhora amb Sol Un bombardeig d’artilleria de seus canoneres.

Pensa Sobre les Fortaleses i Debilitats dels Edificis Que s’han esmentat anteriorment. Assegura’t Que Si ONU Té edifici Una Debilitat, una contrapart amb Una força a l’ESA zona està prop Per Ajudar QUAN Cal fer mar. En general, ser VOLS Que Tots Els teus Edificis puguin Estar tan a prop de Com mar Possible pecat susceptibles 1 Danys esquitxar.

Also Tens Que Prendre Una decisió Sobre la conveniència d’incloure les teves ESTRUCTURES Econòmiques al Costat de la teva HQ – ALGUNS Jugadors opten Tenir pel quarter general de Amb totes SEUS construccions defensives Al voltant d’ella i Efectivament permetre Que l’enemic Només Pugui a atacar un Les Altres ESTRUCTURES Primer . La Majoria dels Jugadors de menor Nivell Iran Directament al HQ – i això vol dir que no ha perdut cap de les seves defenses i Menys Importants Edificis Econòmics. Si la seva volta és de Nivell Prou ​​alt then INCLÒS si l’enemic destrueix gran part dels teus Edificis Econòmics, L’impacte no va a Ser Massa gran.

Per Darrer, asegurare de pujar de level SEUS Edificis defensius del tant de Com Possible mar. ALGUNES de les Primeres ESTRUCTURES defensives Realment entren en el seu Compte en els nivells superiors, i no simplement ha de construir El Més Recent Que Pugui. Recordi també Que POTS moure els Edificis Una Vegada Que els té col·locat. Mira les Repeticions de El Que la Gent ha Fet paràgraf ACONSEGUIR anar Una mica Més Enllà de les teves defenses, 1 Continuació, Mou Les Coses Al voltant paràgraf tapar els FORATS. La Clau Per Una bona defensa és Que Ser adaptable ha.
HQ posició
L’última peça del puzzle és On Posar quarter general de tu. Podria dir-se del la del que millor posició this al Costat dels molls ja que L’Enemic No Pot atacar des AQUEST Costat, ni flanquejar a l’Est. El problema Que Té Que Això És potencialment poden viatjar cap a l’oest i el nord, i baixar des de dalt – Però Això És Una cosa que Es Pot defensor fàcilment amb les defenses ben col·locades.

Utilizació l’entorn voltant de la teva base natural – no cal oblidar Que Els Arbres i Els Edificis Menys Importants poden ser útils per a La canalització dels Enemics A El Que Volem que se’n vagin. Cada vegada Que El Enemic Ataca a un Els seus Edificis Econòmics va Lluny del teu armament defensiu, i li dóna Més Temps per danyar-los. Cada vegada Que L’enemic Té Que Ordenar una SEUS Tropes paràgraf atacar Objectius clau, malgasten bengales amb Energia – una aleta d’utilitzar AIXÒ Per El teu Avantatge i COLOCA Estructures de distracció paràgraf Atraure 1 SEUS Tropes. INCLÒS Despres De Que L’enemic ha col·locat Una flamarada, Una Vegada Que SEUS unitats de han Destruït el blanc, van a anar a atacar la següent structure Més Propera. Només Assegura’t que la teva seu Està Bé defensada per si l’enemic Ordenació 1 seu Exèrcit a atacar La Mateixa de Immediat.

17 Shares