0 Shares

En començar a jugar Bound By Flame, se li demanarà que escrigui un nom per al teu personatge un nom que serà, sumàriament ignorat per personatges secundaris del joc, que sempre es refereix al teu heroi pel seu nom conegut com: Vulcan. Donada a les similituds superficials de The Witcher, és difícil no preguntar el que aquest joc podria haver estat si se li demanés el nom al protagonista, només perquè et truquin Geralt de totes maneres. Aquesta crisi d’identitat pot semblar un detall menor, però és un problema en un joc de rol complet de trenca-caps, cadascun obstaculitzant més que l’anterior. Bound By Flame és el tipus de joc la gent el descriu com tenint “molt cor o molta ànima”. No obstant això, de moment aquesta aventura frustrant arriba al final, és clar que hi ha un gran abisme entre el joc que acabes de jugar i la visió que la va inspirar.

Pagina Oficial del Juego

No puc acusar els desenvolupadors Spider de no intentar-ho. Bound By Flame és un joc de rol d’acció , on pesa l’elecció i copia la llibreta de converses de BioWare , que es presenten amb les decisions narratives i una altra que afecten les lleialtats i fresen conflictes , la majoria dels quals poden ser resolts només a través del maneig de l’espasa . Vulcan és un nom adequat per al personatge principal de la partida . Ell ( o ella , si vostè escull un avatar femení ) és un membre d’un grup de mercenaris anomenats Freeborn Blades , però enmig de la lluita per evitar una invasió de morts vivents anomenats deadwalkers , es troba compartint el seu cervell amb un grunyit dimoni . La ment de Vulcan es distorsiona , com a resultat , però almenys el dimoni li concedeix la capacitat de conjurar el foc , de manera que el sentit del seu sobrenom està inspirat en la mitologia .

Les opcions més interessants de Bound By Flame són els que veuen amb Vulcan en decidir si optar per capritxos del dimoni o afirmar la seva individualitat , i com més et delates pel consell del dimoni , més es pren en trets demoníacs estereotipades . La saga Fable permet una metamorfosi similar , però els canvis són encara més ferotges a Bound By Flame pel seu ombrívol món de fantasia . Com em vaig enfrontar a la batalla final , un gargot de runes de color vermellós s’havia gravat en el meu pit ennegrit , de la qual vessaven flames; Jo tenia no un, sinó tres conjunts de banyes recargolades que creixen del cap ; i la meva veu havia adquirit un estrèpit diabòlic com les dues identitats que competeixen es van convertir més entrellaçades .

Les conseqüències de les seves decisions no són només superficials : créixer banyes vol dir que no pot usar cascos i així aprofites els seus beneficis defensius , però pots obtenir una major regeneració d’energia màgica en concepte d’indemnització . També hi ha altres solucions de compromís , però mutant en un dimoni de foc va ser una experiència tan deliciosa que mai em vaig penedir de prendre aquest camí malgrat els meus habituals decisions d’inclinacions cap al bé . Per estar segur , cal prendre una decisió en la història de Bound By Flame ja que no tenen res a veure amb el dimoni de dins , però les opcions narratives són més eficaços quan està invertit en les possibles conseqüències , i els pobres diàlegs i caracteritzacions del joc no són aptes perquè es preocupin pel destí de ningú , sinó el seu propi.

Prenguem, per exemple , l’erudit anomenat Sybil , que podria haver de fer front a grans pèrdues en funció d’una decisió que prens al principi del joc . L’escriptura i l’actuació de veu inexpressiva guarden la història de Sybil tirant de les seves emocions , i quan te la portes per recollir tres llibres més tard , la seva capacitat de relacionar la informació immediatament , sense haver de realment llegir aquests llibres , va emmudir . Els caràcters s’introdueixen un darrere l’altre , i molts d’ells estan disponibles com a companys de batalla , encara que només pots convidar a un en la teva aventura en un moment donat . La llista inclou un mag de llengua afilada , un tipus de zombie , i un cavaller suïcida . Han contes per explicar si se’ls pregunta , però en escoltar les seves històries és com escoltar a algú recitar CliffsNotes : els seus companys es converteixen en professors , i et preguntes si has de prendre un bloc de notes en cas que hi hagi una prova més tard .
Les opcions més interessants de Bound By Flame són els que veuen Vulcan en decidir si optar pel capritx del dimoni o afirmar la seva individualitat .

La contínua inutilitat final dels seus acompanyants en el combat és només un dels defectes de Bound By Flame , gairebé totes elles centrades en el sistema de batalla del joc . No obstant això , el combat és un principi agradable , que li permet canviar entre una postura ranger , el que obre atacs ràpids amb daga , i una actitud guerrera , que balanceja prepotents armes del cos a cos a dues mans , com destrals i espases . També pot acostar sigilosament als enemics , si estàs tan inclinat , encara que hi ha un conjunt d’habilitats de piròman del dimoni , que li permet llançar boles de foc i d’infondre la seva arma amb flames brillants , és una benedicció encara més gran que l’opció sigil · losa . Canvis musculars de Vulcà i neoseres acrobàtics donen a l’espasa una agradable sensació de pes , i cada escola de la batalla – guerrer , guardaboscos , i piròman – ve amb el seu propi arbre d’habilitats , un sistema que t’inspira a prendre decisions ben pensades de personalització que s’ajusten al seu estil de combat preferit .

Bound By Flame procedeix amb arruïnar la seva combat prometedor , amb una sèrie d’opcions lucinants que xuclen tota la diversió i converteixen les batalles en un agreujament . Petites àrees s’omplen amb els arquers , els duelistes ultra – endurits , i els esperits gelats amb tota mena d’encanteris de gel que els agrada que els bombardegin . Tire a la barreja un company ineficaç , un enganxament de blanc poc fiables que no compleixen amb cap regla comprensibles , i una càmera que no sempre pot emmarcar l’acció d’aproximació excessiva , i que poques vegades es disposa de les eines adequades per formar una estratègia . Per empitjorar les coses , cada atac amb èxit serveix com una interrupció , en el millor de la interrupció que a mitjans de swing , i és el pitjor perquè et pateen el cul .
Bound By Flame procedeix amb arruïnar la seva combat prometedor , amb una sèrie d’opcions lucinants que xuclen tota la diversió i converteixen les batalles en un agreujament .

Enmig de les batalles és possible tornar al campament per prendre un de les poques missions secundàries , totes les quals li envien de nou en els mateixos passadissos anodins en què es produeixen les principals missions . També pot revisar el sistema d’artesania del joc , que és el seu element més robust . Tot el botí que agafades en els seus viatges és útil , ja sigui directament ( “Hey mira, em vaig trobar amb un nou parell de gamberes ! ” ) O indirectament ( “Puc utilitzar aquesta sang contaminada per fer pocions ! ” ) . Elements crus es poden combinar per fer altres elements , que al seu torn es poden combinar per fer objectes útils , com trampes o per reforçar el seu equip de manera que ( per exemple) es pren menys dany per fred o augmentar les seves possibilitats d’un cop crític . Refrescant , pot detenir les embarcacions en qualsevol moment – fins i tot enmig de la batalla del cap final insuportable .

Segons els estàndards de rol RPG , Bound By Flame no és un joc molt llarg o expansiu . Si no es considera les batalles que hem de repetir , l’aventura és d’al voltant d’una dotzena d’hores de durada , i no hi ha un món per explorar, llevat que consideri uns nivells mitjans compostos de passadissos serpentejants . Bound By Flame agafa massa idees en els seus límits estrets , donant així a cap d’ells l’espai suficient que es mereixien per florir , i d’aquesta manera permetre que les flames cremin l’alegria a distància .

0 Shares