0 Shares

Chrono Contes És Un MMORPG de fantasia en 3D i Per a les de plataformes dels Navegadors. Contes En Chrono El Jugador se li deixa anar Dins de l’infern Rei Ulam, but Una Vegada Que Estem Aquí tindrem Que Combatre contra l’ONU enemic al qual sigui sense Podrem vèncer. LLAVORS tornarem Dos Anus Enrere A El Passat paràgraf Tractar de switch to El curs de la història.

Contes Chrono utilizació ONU Sistema paràgraf les mascotes Úniques, on li Jugador Floristeria Tenir Fins a 3 mascotes a la Vegada. Les mascotes poden pujar de nivell i Incrementar SEUS Habilitats i així els jugadors poden accedir a aquest Nous usos paràgraf La Mascota, Estós INCLOUEN muntures, mascotes paràgraf El Combat i la s capacitat de fusionar-se amb El Jugador Per Guanyar Atributs addicionals.

De Mentre els jugadors poden anar Pujant de Nivell A Traves de la guerra, també poden Participar en Combats de Jugador vs Jugador. Els Jugadors Also poden Participar en Combats contra caps del joc, d’Est Mode poden accedir a aquest guanyar el llegendari botí si Arribar a Tenir Èxit en la batalla. Contes Chrono també ofereix una els jugadors nombroses options de personalització, incloent Una Funció d’Astrologia On els jugadors poden Obtenir Soul Estrelles Que concedeixen Diferents Atributs a Els Jugadors. El Soul Estrelles poden Ser anivellades de manera independent.

Per jugar 1 Contes Chrono els requisits del Sistema Recomanats fill:
Sistema Operatiu: Windows XP, Windows Vista, Windows 7.
Processador: Intel P4 CPU 1GHZ equivalents o millors.
Memòria: 1GM RAM o més.
Vídeo: GeForce 2 o ATI Radeon 7200 o millor.
DirectX: DirectX 9.0 o superiors versions.

Juga gratis a Contes Chrono Fent clic al botó de sota:

Juega Gratis

0 Shares