0 Shares

Eldevin és un joc gratuït per navegador, aquest MMORPG aquesta creat per Hunted Cow Studios. Quan vam començar ens trobem en Regnat de Eldevin, on els jugadors hauran protegir la seva pàtria contra l’emperador de l’Imperi Infernal, que estarà entestat a obtenir poderosos artefactes que segur sumiran el regne en el caos i la confusió. En Eldevin, els jugadors poden explorar més de 160 llocs únics, cadascun amb el seu propi estil i enemics únics.

cta_juega-gratis

No hi ha classes establertes en Eldevin, a canvi els jugadors poden triar talents que estan dividits en 6 arbres de talents dins del joc per tal de barrejar i combinar segons els trets del teu personatge i la teva forma de lluitar. Per exemple, els jugadors poden optar per convertir-se en un guerrer fortament entrenat i contenir un parell d’encanteris sanadors addicionals, o també ser un guerrer que llança boles de foc i més manejar bé una destral. A cada nivell, els jugadors també poden assignar punts d’atributs als seus personatges, aquests punts s’atorguen amb els bons que ganes.

Hi ha 14 professions en Eldevin i els jugadors poden anivellar tots al mateix temps. L’elaboració dels personatges és un dels punts de Eldevin, també els jugadors poden explorar el paisatge i trobar materials i receptes úniques per a l’ús de l’artesania. Eldevin compta amb un sistema de missions impulsades per la història principal, de vegades els jugadors poden escollir entre diverses missions, Depenent del la missió que escollim això es veurà perjudicat en les recompenses i les missions que tinguem més endavant.

Ara podem jugar a Eldevin fent clic al botó de sota:

cta_juega-gratis

0 Shares