0 Shares

[gameinfo title=”Info del Juego” game_name=”One Piece Unlimited World Red” developers=”Ganbarion” publishers=”Bandai Namco Games” platforms=”Nintendo 3DS, PlayStation 3, PlayStation Vita, Wii U” genres=”Acción, Aventura” release_date=”26/06/2014″]

Pirates amb superpoders, sona molt bé, oi?. Això és el que fa que el món de One Piece sigui únic. Els capitans i els seus tipulaciones lluiten entre si per fer-se amb la fruita del diable, està li dóna al que la prengui un poder especial i únic. Alguns tenen l’element foc, raig, gel, fum o com Luffy nostre protagonista tenen el poder d’estirar tot el seu cos al seu plaer. És joc esdevé un spin-off bastane divertit per als fans del manga i l’anime. Per aquells que no estiguin familiaritzats amb el món de One Piece, només dir que va seguir sent un gran joc de baralles cos a cos mentre fem missions divertides i plenes d’acció.

No fa gaire vam fer una petit avanç d’aquest títol, les novetats que tindria aquest joc, així com tràilers del joc, et recomano que li Hèches una ullada. També si vols saber més del joc sempre pots donar clic al botó de sota i veure més de les 80 imatges que tenim per a tu:

Screenshots

World Xarxa explica la història original de la sèrie del autro Eiichiro Oda (ull a la dada, això no és farcit). Els companys de tripulació del personatge principal Luffy són segrestats, per la qual cosa llança al rescat amb l’ajuda d’Ànec (vegeu la imatge de sota), un ós rentador massa valent i amb un estil de dibuixos clàssics. La sèrie de One Piece té una llarga història de capítols de màniga i animi, per la qual cosa veurem vells adversaris i amics que per a tot fans això sempre és un regal i tot això recobert d’un estil gràfic magnífic.

onepiece_pato

En qüestió d’explorar el joc potser perd una mica, els nivells de World Xarxa no són tan atractius. En OP Unlimited World Xarxa ens aventurarem a través d’una sèrie d’illes (ja sigui en mode solitari o en mode cooperatiu) en aquesta manera haurem de lluitar contra la Marina (l’enemic natural dels pirates), contra altres pirates rivals, contra gent que simplement ens voldria matar o capturar. Mentre juguem podem visitar llocs realment memorables de la història, per exemple, l’illa Fishman i Arabasta són els millors del joc, potser el joc no se senti tan original com en el màniga, a causa d’un disseny amb poca inspiració. La majoria de les vegades, l’única diferència discernible entre els nivells és que ens trobarem amb més vida vegetal o menys i amb una utilització diferent de paleta de colors. Se senten com diferents tipus de terrenys en diferents tipus d’ambients.

“One Piece Unlimited World Xarxa ens ofereix un gran manera de combat amb personatges clàssics i nous. Amb una gran adaptació del Manga. “

Mentre que els llocs són una mica més monotonos, els combats són més divertits. Cada personatge té la seva personalització en el combat, amb les seves armes úniques i combos exclusius. Per posar-vos un exemple, tenim a espadatxí Zoro el Samurai que es mou completament diferent al Cybor Franky que utilitza bales de canó i làsers, per la qual cosa cada personatge té patrons diferents d’atac, això t’obligarà a aprendre i adaptar-te a cada un d’ells . Per ajudar-te a aprendre els moviments de cada personatge, es mostra una llista de combos en cada batalla. Si executes un i entraràs a “manera ràpida” on faràs més mal per un temps limitat. A continuació, es mostra una nova llista de combos, això ens empeny a provar nous atacs a la batalla sense ser massa aclaparador amb els tutorials. És una bona forma d’aprendre sense que et arribi a ser avorrit.

Després d’acabar una missió, tornarem a Trans Town, una nova illa que serveix com a base d’operacions. El teu treball aquí és ampliar la ciutat amb edificis com fàbriques, farmàcies i sales de música. Cadascun ens permet ajustar encara més els nostres personatges, ja sigui puliendolos o aconseguint objectes per es curin, fent aquestes activitats col · laterals de certa manera perdrem temps modificant cosetes però de forma entretinguda. Atès que l’expansió requereix materials que trobem durant les missions o guanyant en minijocs, t’animem a fer alguna cosa més que sol anar passant els nivells. És divertit i gratificant el poder jugar en realitat a aquests minijocs, especialment al Card Rush, que és un gran prova de Trivia per als fans del manga.

En la manera història trobem la Batalla de l’Coliseu, on tindràs onades de lluites d’allò més divertides contra enemics i caps, ja sigui en mode solitari o amb un amic. No pots anar un en contra de l’altre, però, això és una cosa desconcertant i descoratjador que una gran sèrie que ha evolucionat a partir d’un sol lluitador no inclogui una manera competitiu, almenys no en aquesta versió. L’altra cara és que la Batalla de l’Coliseum et permet jugar a part de la tripulació pirata de Luffy i els seus amics, també amb Cesar Clown o Fujitora i el seu poder que controla la gravetat és una cosa que hem de destacar. Batallant en qualsevol dels modes del coliseu pots enlairar el rang, el que et permet reptar finalment al titellaire Donquixote Doflamingo. Tenint en compte que la trama és gairebé exactament a com ens ho explica en el màniga, també per al temps en què estem el joc és digne d’elogi.

Screenshots

Les adaptacions de jocs Màniga són frecuenteme i sovint bastant decebedors, però amb One Piece Unlimited World Xarxa em van sorprendre per ser realment divertit de jugar. El combat és una meravella, fins i tot si es porta a terme en llocs poc destacables. La Batalla del Coliseu és una gran diversió i encara que no puguis prendre als teus amics, encara pots gaudir dels últims esdeveniments de la sèrie amb una gran varietat de lluitadors únics. Tot això ve en un pack que et farà les delícies als fans del manga, però si jugues amb algú que no llegeix One Piece o no el coneix, vés preparant per sentir: “Qui és aquest?”

0 Shares