0 Shares

[gameinfo title=”Info del Juego” game_name=”Table Top Racing” developers=”Playrise Digital” publishers=”Playrise Digital” platforms=”iPad” genres=”Racing / Carreras” release_date=”5/08/2014″]

Hi ha algunes coses que mai perden el seu atractiu, i conduir cotxes petits de forma esbojarrada voltant de grans objectes de la llar és una d’elles. Tenim la sèrie de Micro Machines on hem de donar les gràcies per portar-nos aquest concepte, però Table Top Racing ho aconsegueix portar a un altre nivell.

Podem canviar la vista de dalt a baix o darrere del cotxe, el joc té la mateixa dinàmica que la que li van inspirar, però afegeix alguns tocs moderns per assegurar que els jugadors de iOS no s’avorreixin i s’allunyin d’aquest títol.

Cotxes a tota potència

El joc es tracta de pura competència. El joc és simple però entretingut, tenim la manera contrarellotge, així com altres maneres on competir contra la IA del joc, on ens haurem d’enfrontar als enemics que posin davant nostre, també hi ha l’opció de poder jugar contra els nostres amics a la vida real. L’única cosa que ens hem de preocupar en aquest joc és el passar per la línia de meta abans que qualsevol i per a ells, el joc ens ofereix uns controls bastant simples que qualsevol pugui manejar-se amb ells.

L’acceleració i la frenada són manejats automàticament, per la qual cosa només ens hem de preocupar de que giri bé el cotxe i intentar a avançar tots els cotxes que tinguem davant, a més podem aconseguir power-ups que ens ajudaran accelerar o aconseguir millors posicions. Podem gestionar el cotxe amb els botons que tenim a l’esquerra i dreta de la pantalla o per la inclinació del nostre dispositiu de iOS.

El teu única preocupació és la varietat de reforços i armes que podem anar recollint a través de la pista. A la caixes podem trobar turbos, coets, bombes i explosions de EMP que només podràs portar un cada vegada, per començar. Quan ho recollim, simplement haurem de donar al botó que ens apareix i donar curs a l’arma que acabem de recollir a la pista.

Les carreres en si són “a tot gas”, en general podem estar liderant la carrera, però prendre una corba malament o que ens llancin algun tipus d’arma i quedar parat en una cantonada de la pantalla i trobar-nos al darrer lloc de la classificació. Això és una cosa molt comú en aquest joc, poques vegades ens sentim enganyats de trobar-nos en aquests llocs, perquè simplement amb decidir reprendre la nostra posició inicial de líder de carrera, ho podem aconseguir.

petites rodes

Les victòries en les carreres ens donant monedes per gastar en la millora del nostre cotxe, que serà necessari si volem enfrontar-nos als següents reptes que ens trobarem posteriorment. No podrem escollir les actualitzacions de fer al cotxe, però estan repartides de manera convenient que siguin necessari en el joc.

Table Top Racing no és perfecte i alguns podrien trobar en aquest joc que té una mica de profunditat, però aquest títol de carreres de manera arcade està polit. En Table Top Racing és d’aquests jocs que encara que no t’agradin molt, jugarem a les suficients pistes i maneres de desafiaments que ens entretindran per passar una bona estona, la veritat és que sempre és divertit conduir aquests petits cotxes accelerant tota l’estona i tenint voltant nostre objectes quotidians del dia a dia.

Parlem de diners

Segons els desenvolupadors, podem guanyar diners finalitzant les carreres i el podem gastar en les actualitzacions del nostre cotxe o tenir cotxes nous. Si tot això et sona molt laboriós d’aconseguir, sempre pots comprar totes aquestes coses amb diners reals.

Amb 69p aconsegueixes 25.000 que és suficient per tenir gairebé arreglat plenament tot el nostre cotxe, mentre el pack més car costa 7 lliures (9 euros) i per això obtindràs 500.000. Tot estó és perquè et facis una idea.

És molt estrany que necessitis pagar diners reals, tot i que les compres addicionals són allà per actuar com a impuls (al més pur màrqueting), però això és millor que tenir una compra adiccional obligatòria i de les quals no et deixen cap tipus d’opció.

Descargar para Iphone - Ipad

Más datos:

Precio: Gratis
Tamaño: 252 MB
Idioma: Ingles
Clasificado para mayores de 9 años.
Compatibilidad:
– Requiere iOS 5.0 o posterior. Compatible con iPhone, iPad y iPod touch. Esta app está optimizada para iPhone 5.

0 Shares