7 Shares

La bruixa més sexy torna amb força

Excloent al mític joc de Devil May Cry 3, Bayonetta és un dels millors jocs d’acció que podem trobar actualment. Els sistemes d’acció són nets, precisos i gratificants. Això deixa pel terra a molt altres jocs del gènere.

Bayonetta 2 no canvia molt i això és el que el fa perfecte.

Torna novament en aquesta seqüela de Bayonetta el sistema d’acció simple i elegant que tant ens agrada. A primera vista, el sistema és de dos botons “colpejar o donar un cop de peu literalment”, això també ens permet el canviar d’armes i també tenim una opció d’utilitzar un atac a distància. La bellesa d’aquest sistema és tan simple i fàcil d’aprendre, que fa treure el millor de nosaltres i fer baixar la dificultat. Encara que al principi ens farem pas a poc a poc (encara que guanyant puntuacions força baixes) amb combos simples.

Els combos i els atacs

No obstant això una vegada que ens enfrontem a reptes més difícils, haurem de dominar un gran nombre de combos per poder sobreviure en aquest joc. Podem utilitzar un combo d’utilitzar 3 vegades la puntada, seguit d’un atac aeri o d’una onada de cops de puny o trets. Mentre que pressionar dos botons no sembla molt, és addictiu haver de i tenen també els moviments clàssics dels jocs de lluita i compta amb un ampli sistema de combos completament nous, per a qualsevol enfrontament que tinguem puguem escollir el que més ens agradi i anar els barrejant al nostre gust.

Bayonetta-2

Esquivar segueix sent tan essencial com sempre, el que provoca un efecte de desacceleració “Temps de Bruixa” (Witch Time) si es realitza just abans et que ens colpegen. Una de les meves coses preferides sobre Bayonetta és que els ridículs icones sobre el cap que posin “ESQUIVA ARA” sobre els nostres enemics o el protagonista. Haurem de prestar atenció a l’hora d’anar a la batalla si volem sobreviure, també aprendre els telègrafs (si n’hi ha) i esquivar pel nostre compte.

L’estil d’atac de tortura torna novament (que són atacs realment increïbles i màgics), aquests atacs els farem servir contra grans bèsties finals i també les habilitats més clàssiques que van fer gran al primer títol també tornen. I com diu el mateix joc:

“Les combinacions de Bayonetta no són només demostracions de violència gratuïta i sagnant, sinó que també són màgiques.” Amb un aclariment així, ens mostren que realment la saga Bayonetta val realment la pena.

No només exerceix molt bé el seu paper, sinó que el seu estil està molt bé involucrat en tot el joc i en les animacions. Sembla una estrella Bayonetta en les escenes dels atacs, els gràfics estan molt ben aconseguits i l’acció ens mostra un “final de fotografia” en certes escenes que fa que es vegi que el joc aquesta realment cura i detallat al màxim.

controls

El control és molt bo en Bayonetta 2, aquest és només un altre exemple del que m’agrada la Wii U. Dins de les opcions, ens trobem amb les configuracions per al GamePad, els controls tàctils i el comandament. Hi ha fins a 4 configuracions d’entrades en total. No vaig pensar que seria capaç de realitzar amb precisió la GamePad com el comandament normal, però es veu tal com es veu en l’anunci de TV i això és una cosa que m’encanta. Dit això, jo no recomanaria els controls tàctils per molta novetat que siguin.

Bayonetta2-38

Història, personatges i joc

Quant a la història, ens trobem amb una trama igual de cursi que sempre, amb personatges com Joe Pesci d’aspecte semblant a Enzo que tornen per la porta gran. Cada personatge fa algun tipus de bogeria, ja sigui Enzo, Jeanne o fins i tot Rodnin disfressat de Santa Claus. Fins Bayonetta pateja un avió de combat volant a tota velocitat amb el vestit dels diumenges. Tota aquesta coreografia sembla més presa d’una pel · lícula d’acció que d’un videojoc, però realment no ho passem bé.

Bayonetta 2 no s’atura cada vegada que introdueixen un nou concepte, i això és un èxit perquè sempre està funcionant a ple rendiment en tot moment. Ja sigui volant per l’aire en una lluita contra un cap especial o sigui pilando 1 metxa, el joc et manté interessat al llarg dels seus 12 capítols sense tornar a haver d’utilitzar una mecànica una i altra vegada.

Disseny i nova Bayonetta

El disseny dels nivells encara ens recorda Devil May Cry o God Hand, el que ens assegura una bona dosi d’exploració i tresors amagats. També haurem de buscar sota l’aigua o al voltant d’aquesta per trobar certes peces, però no et preocupis són bona gent i no et faran buscar molt.

Bayonetta2-17

Aquesta més que clar que la sèrie ha rebut una millora visual a la Wii U i la velocitat de fotogrames està molt fluid. No vaig tenir problemes la primera vegada que vaig jugar. Com he dit abans, Bayonetta 2 té tota mena de detalls i cures, també ens trobem amb un munt d’enemics i molts d’ells no els posaran molt difícil. La nova imatge de Bayonetta també és perfecta, en el sentit que ens he familiar, però també prou bo i diferent per oblidar-nos del joc original.

sonido

Com bo addicional, podem canviar l’àudio japonès si així ho desitgem i escoltar la veu original de la nostra bruixa preferida. També la banda de Jazz és fins i tot millor que l’oferta sonora del primer títol, per posar-te un exemple, Bayonetta 2 – Moon Rive és un dels meus temes favorits.

Maneres de joc

L’addicció és més gran encara i la manera de dos jugadors ens permet que la possibilitat de crear millors ambients davant els nostres enemics, també ens serveix per desafiar al nostre amiga / oa veure qui és el que treu més puntuació. També podem apostar “Halos” (la moneda del joc, que està vinculat a l’arxiu de campanya) sobre la qui guanyarà més quantitat de punts, una altra forma de millorar l’aposta és pujant la dificultat.

També ens trobem amb l’opció del “CPU Bot”, mentre que molts joc renuncien completament a aquesta mecànica en Bayonetta el recuperen. En aquesta manera podem gaudir encara que cap amic connectat o sinó no podem trobar a ningú en el sistema d’aparellament. Aquesta funció serà molt útil al llarg dels anys, quan la manera online aquest més que mort i no hi hagi ningú disponible per jugar, però que encara tinguis ganes de tirar-te alguna partida.

Llavors ens trobem amb la possibilitat de jugar de la següent manera:

mode Online
Amb un amic de forma local.
Mode CPU Bot, on no necessitem de ningú per poder jugar.

bayonetta-2-05

Més contingut, més diversió

Igual que el primer joc, també hi ha tones de contingut extra que està disponible i que el trobarem al disc sense necessitat de DLC. Hi ha noves dificultats afegides, targetes vers, personatges, un sistema d’artesania, la funcionalitat del Miiverse i segells. També hi ha sales de desafiament per a un sol jugador en el regne de Muspelheim, que són molt similars al fosc regne de Onimusha. Aquests desafiaments són bastant difícils i no ens ho hem de prendre a broma, per exemple, potser en un desafiament solament el “Witch Time” és l’única cosa que fa mal o potser haguem de completar un desafiament sense ser colpejats.

Per fer-ho encara més difícil, no tindràs barra de vida en general, tindràs un mesurador de Hit, que disminueix a mesura que t’estiguin colpejant i fins i tot si és cop de poc mal. La bona notícia és que pots repetir totes les vegades que ho desitgis, fins que aconsegueixis fer-ho de la millor manera que puguis. Ah, i també ens trobem amb carreres contrarellotge per aconseguir cofres extra, fragments de la història que hem de trobar i també el taller de Rodin està de tornada. Articles, consumibles, accessoris, armes i tot el que es mou, el podem comprar. Fins i tot podem provar per endavant.

Encara que el primer joc era ja bastant bo i ho segueix sent, amb Bayonetta 2 ha millorat en tots els aspectes, ja podem trobar-nos amb molts més vestits addicionals, en definitiva val la pena jugar-almenys una vegada. I és un joc que encara que no ho passem per complet no ens avorrirem d’ell.

bayonetta2_04

Quan Bayonetta sortir el 2010, vaig pensar que era gairebé perfecte. Quatre anys més tard això no ha canviat sinó fins i tot ha millorat amb Bayonetta 2 El joc és molt elegant i molt divertit com sempre, si tens una Wii O i ets fan de l’acció aquí tens una compra obligatòria.

7 Shares
Reseña
Gráficos
9.8
Diseño
9.8
Diversión
10
Ritmo del juego
9.9
Duración
10
Sonido
9.8
Articulo anteriorPuzzle Bandits
Siguiente ArticuloTerra Battle
bayonetta-2Se siente bien, se juega mejor y la experiencia es la de la mejores que podemos sentir.<br/><br/> Si te gusto la primera parte, esta <strong>¡te encantará!</strong>. Si gusta <strong>DMC</strong> o el género de acción ahora no tienes excusas, si te gusta los videojuegos o aunque no tengas una <strong>Wii U</strong>, cómpralo, porque realmente merece la pena. Todo lo que tenemos que decir para <strong>Bayonetta 2 son alabanzas</strong>, no cometas el error de no jugarlo. <br/><br/> <strong>¿Te gusta la acción?, ¡te gustará Bayonetta 2!</strong>