0 Shares

Fallout 4 és un gran joc, però no sempre t’explica totes les coses que has de saber. Et deixem una guia amb 11 coses que no has de fer en jugar Fallout 4.

Pots emmagatzemar coses en bancs de treball i Estacions
Cada estació és com un supermercat d’emmagatzematge. Pots utilitzar la comanda de transferència per bolcar totes les escombraries i peces d’armes en aquests llocs, i tornar a per ells en qualsevol moment.
El millor de tot, és que totes les estacions d’artesania (crafting) estan vinculades. Si deixes tots els teus articles en un Workbench d’Armes, pots verificar que tots els articles també estan en les altres unitats de treball.
Això és molt útil com a sistema d’artesania complexa per Fallout 4, que requereix reunir constantment nous recursos per als treballs de modding i reparació. Utilitza el mode de viatge ràpid per saltar cap enrere i endavant entre el Santuari i les àrees que està explorant i constantment deixar l’excés de materials i armes que has descobert.
No pots llançar granades en mode V.A.T.S.

És estrany, però no es pot llançar granades des de l’interior del sistema VATS. Fins i tot si individualment selecciones una magrana just abans d’entrar, la interfície simplement es nega a deixar que el llencis. Pots llançar una granada i canviar immediatament a VATS per intentar matar aquest Raider, però no funciona molt bé.
Pots anivellar i reconstruir el Santuari per obtenir coses maques
Usant les habilitats que tens a mà, pots enderrocar les cases antigues al Santuari (assegura’t de saquejar primer) i reemplaçar-les amb noves estructures amb el teu propi disseny. Has construir suficients llits i setters, així com aconseguir suficients missions de contractació Minutemen i aviat tindràs un grup interessant de colons.
Això, al seu torn, atraurà als comerciants que vaguessin amb noves mercaderies per vendre, incloent algunes armes assassines. També pots pujar de nivell del sol mitjançant la construcció d’assentaments. És molt gratificant.
Power Armor estades al voltant
Les estades del power armor serveix com un lloc per poder deixar-la, així que si et quedes sense gas o si vols guardar Nuclis de Fusion sense tenir por a abandonar-los … Només assegura’t de recordar on vas deixar caure apagat teu vestit. El mapa mostrarà una icona del casc del Power Armor i de la ubicació de la seva armadura d’energia.
Hi ha un lloc màgic per guardar els teus jocs
Just abans de pujar a l’ascensor de 111, crea un arxiu per desar. Aquest punt marca la teva última oportunitat per iniciar el teu personatge i et permet saltar el tutorial de quinze minuts amb un altre joc nou.
Considera la possibilitat de guardar el joc, mentre que mires alguna cosa important – com una persona o lloc, perquè puguis identificar millor el que estaves fent en aquell moment.
Has construir una campana
Una mesura que reuneix seguidors, descobriràs que tendeixen a vagar voltant dels assentaments. El teu pots perdre molt de temps a la recerca d’ells, així que elaborar una campana al teu assentaments on tinguis la teva Workbench principal. El so cridarà a tots i a tu.
Saps que portes una Game Boy?
El teu Pip Boy té una unitat de cinta, i això vol dir que pots reproduir les teves cintes de minijocs al sense necessitat d’esperar a un terminal.
Pots etiquetar els materials que estàs buscant
Pots trencar les escombraries en els Bancs de treball per construir materials, però de vegades et trobaràs sota de components clau que necessites per als teus projectes. Aquí és on la comanda Tag al banc entra en joc. Per Etiquetar un material, se li causa una icona amb forma de lupa que apareix al costat de cada peça d’escombraries que trobis que contingui aquest element desitjat. És una manera simple de completar projectes Crafting i mod ràpidament.
Desendolla teus vestits
Si deixes un vestit Power Armor, sacale el nucli de fusió utilitzant la comanda inventari de transferència. Altrament, els NPCs, podrien agafar quan alertats i moure’ls!
Sub-d’Armor i Over-d’Armor
Hi ha tres tipus d’armadures en Fallout 4, i no estan clarament definits. Alguns vestits complets són una mena de conjunts d’armadura completa. No es pot personalitzar-los. Altres armadures (especialment alguns tipus de peces de vestir) actuen com una capa de sub-armadura que es pot combinar amb l’excés d’armadura al cap, el pit, el braç, i les cames. Experimenta el teu Pip Boy per veure quines combinacions tens.
Pots utilitzar etiquetes HTML per canviar el nom a les armes
Resulta que pots utilitzar etiquetes HTML en canviar el nom de les teves armes! Pots subratllar, fer negretes, cursives i canviar el nom de la teva arma en Fallout 4. Per tal de fer això has d’anar a un banc de treball d’armes i posar l’etiqueta al davant del nom de la seva arma.

Les etiquetes HTML que he trobat útils són les següents:

<u> (Això subratllar el text)
<i> (això farà que el text en cursiva)
<b> (això en negreta el text)

0 Shares