0 Shares

El nou alba d’un semidéu

Kratos torna per a un nou capítol audaç en la sèrie d’acció salvatge de Sony Santa Monica, exclusiva per a PlayStation 4.

El Monstre Intern

La seva venjança contra els déus de l’Olimp el persegueix, Kratos ara viu en el regne de les deïtats i monstres nòrdics.

És en aquest món dur i implacable en el qual ha de lluitar per sobreviure, i no només ensenyar al seu fill a fer el mateix … sinó també evitar que repeteixi els errors que han tacat de sang al Fantasma d’Esparta.

Aquesta sorprenent reinvenció de God of War combina totes les característiques de la icònica sèrie: combats brutals, combats contra caps èpics i una escala impressionant, i les fusiona amb una narrativa poderosa i commovedora que restableix el món de Kratos.

Una nova narrativa audaç

Com mentor i protector d’un fill decidit a guanyar-se el seu respecte, Kratos s’enfronta a una oportunitat inesperada per dominar la fúria que l’ha definit durant molt de temps. A l’qüestionar el fosc llinatge que li va transmetre a la seva descendència, espera esmenar les deficiències i horrors del seu passat.

Un món més fosc

Situat en els boscos feréstecs, les muntanyes i els regnes de la tradició nòrdica, posa’t a prova per una terra distintivament nova i perillosa que es completa amb el seu propi panteó de criatures, monstres i déus.

combat ferotge

Amb una càmera íntima, sense espatlles, que apropa l’acció més que mai, el combat és molt proper, frenètic i indestructible. El poderós destral màgica de Kratos és una arma brutal i una eina versàtil per a l’exploració. Sempre estigui en guàrdia.

0 Shares