0 Shares

Hoplite és un joc que té part de roguelike , part d’estratègia per torns . Potser no ens ofereixi les floritures que ens donen altres jocs , però fins i tot dins del gènere de espartà en general s’expandeix de certa manera que ens arriba al cor .

Descargar para Iphone - Ipad

Descargar para Android

En Hoplite , jugaràs com un hoplita encarregat de recuperar el velló d’ Yendor l’inframón . Això és gairebé tota la història que aconseguirà , però és suficient motivació . El joc fins i tot et diu que podràs trobar el velló al pis 16 , així que saps des del principi on és el teu objectiu . Per descomptat, si ets prou valent , pots anar més profund . Qui sap el que pots trobar ? Probablement la mort . Això sembla probable . Cada planta es compon d’un camp d’una sola pantalla dividida en hexàgons . Els dissenys són una mica a l’atzar , i cada un conté coses com lava, diferents enemics i santuaris . A cada nivell la teva tasca és simplement arribar a l’escala . Matar els enemics és divertit, però és opcional . És una bona idea visitar els santuaris perquè l’oració ofereix molts beneficis potencials .

Bàsicament , és un roguelike en què es juga per torns , però no acaba de tenir tot el que en general es veu en aquest gènere . Per exemple, no hi ha botí aleatori que ens trobem. Mentre reses en els santuaris pots augmentar les teves capacitats i augmentar els teus punts de vida , totes les habilitats del teu hoplita al llarg del joc hi són des del principi . Pots passar a qualsevol hexàgon sense lava, atacar certs enemics adjacents , utilitzar les teves sandàlies per saltar per sobre d’un quadrat , llençar la llança per atacar a distància , o colpejar amb l’escut a un enemic o un objecte adjacent . Les sandàlies tenen usos limitats , així que voldràs anar amb compte amb l’ usar-les, i si llances la llança , hauràs d’anar a recollir- on caigui abans de poder atacar de nou . El cop d’escut té usos il · limitats , però té un temps de reutilització , de manera que no podràs utilitzar a cada pas que donis .

Aquestes habilitats són les que necessites per defensar dels enemics i perills que vénen en camí . La clau per a l’estratègia és que el hoplita no sempre pot atacar un enemic , ja que ocupen un hexàgon adjacent . Simplement movent-se al costat d’un enemic no sempre es tradueix en un atac . Hi ha algunes maneres d’anar a per els enemics , o bé intentar arribar en línia recta o arribar al costat d’ells i després passar a una altra plaça adjacent . És una mica estrany al principi , però aconseguiràs derrocar-los. Amb cada moviment que fas , els enemics obtindran un moviment així , tot i que tens l’avantatge d’anar primer. Si un enemic et ataca amb èxit , perdràs un cor . Comences el joc amb tres cors i si et quedes sense cors , bé, hauràs de començar de nou .

Hi ha una gran varietat d’enemics que tractaran de fer que entris , tots amb diferents maneres de atacar . En tocar un enemic mostra el seu rang d’atac , la informació valuosa a la qual has de prestar atenció quan vas a prendre el teu torn . Si et col · loques a la dreta , pots fins i tot utilitzar algunes conductes enemigues al teu favor .

A mesura que avances més en el món subterrani , apareixeran nous enemics , i les coses es posaran més complicades . Afortunadament , gràcies a la naturalesa per torns , tens tot el temps del món per considerar la teva estratègia , i els enemics individuals tenen patrons bastant predictibles .
Hoplite també inclou una llista dels èxits , però a diferència d’altres jocs , aquests no són només per mostrar . El desbloqueig d’ells obrirà noves i poderoses habilitats que pots triar en els santuaris que et vagin apareixent . Alguns d’aquests èxits són molt difícils , però tenir una recompensa de tant en tant fa que valgui la pena aconseguir la lluita .

Els gràfics són molt simples , però serveixen el propòsit . Cada enemic és visualment diferent , i es pot veure tot el camp en tot moment . Uns indicadors ens mostren on és més possible que pugui atacar l’enemic . La peça de música que es reprodueix durant el joc ofereix un bon ambient , sense aclaparar molt, la qual cosa és fonamental quan només tens una melodia . El joc té una ubicació tutorial que t’ensenya com funciona tot , i la interfície d’usuari és senzilla i intuïtiva . Encara que ja hem dit que el joc inclou èxits, no hi ha suport Centre de joc , el que és una pena , perquè en el fons , es tracta d’un joc de puntuació d’atac , i els que sempre brillen amb taules de classificació .

No hi ha molt més a dir sobre Hoplite . Aquest és potser un dels seus punts forts . És molt senzill d’aprendre , però hi ha gran quantitat de profunditat en el joc .
Si t’agraden els roguelikes , els jocs d’estratègia per torns o els escacs sens dubte voldràs donar-li una oportunitat a aquest joc .

Descargar para Iphone - Ipad

Descargar para Android

0 Shares