0 Shares

La companyia GREE ha anunciat el llançament de Pac – Man Monsters per als dispositius de iOS i Android . El joc va ser creat en l’estudi de Japó de GREE , en col · laboració amb Bandai Namco Games , i on els jugadors hauran de completar les missions juntament amb personatges tan clàssics del joc original d’arcade de Pac – Man .

Pac – Man Monsters aquesta inspirat en el joc clàssic de Pac – Man ( comecocos ) , aquest joc té una barreja de Trencaclosques Quest i Pokémon , té una versió gratuïta que podem descarregar però en aquesta s’inclouen continguts de pagament . En Pac – Man Monsters , els jugadors hauran d’escollir entre els 3 personatges que ens ofereixen :

– Fighter Pac

– Knight Pac

– Forest Pac

A partir d’aquí , els jugadors tindran més de 100 nivells diferents i més de 100 monstres que aniran creixent de dificultat per cada monstre que vencem , lluitant contra aquests enemics en un estil de trencaclosques similar al d’ Gungho s Trencaclosques & Dragons .

Durant el combat , es demana als jugadors que toquin i arrosseguin en una línia que connecta múltiples boletes ( normalment del mateix color ) . Quan es forma la línia, Pac – Man s’empassa les pastilles , amb les boletes de colors que corresponen als colors dels monstres de l’equip del jugador , és a dir , les boletes blaves fan mal als monstres blaus i així successivament .

El tauler també és ple de fantasmes , que bloquegen l’eliminació de certes boletes de la pantalla , llevat que els jugadors mengin una boleta d’energia abans de tractar de atacar-los. Quan els jugadors reben dany , també apareixeran peces de fruita , això farà que els jugadors es curin i augmentin la seva salut .

Els jugadors tenen l’oportunitat de rebre els ous a l’atzar durant la batalla, que contenen un de més de 100 monstres únics del joc . Els jugadors han d’obrir manualment aquests ous perquè es converteixin en monstres . En cas contrari , els ous es poden utilitzar per actualitzar i augmentar les teves estadístiques . Els monstres addicionals o duplicats també es poden utilitzar com a materials d’actualització .

Pac – Man Monsters està disponible per descarregar de forma gratuïta en iOS i Google Play . Descarrega-te’l ja amb un simple clic al següent botó :

Descargar para Android

Descargar para Iphone - Ipad

0 Shares