0 Shares

Kirby Star Allies és un increïble joc d’acció de HAL Laboratory. Kirby ha tornat i aquesta vegada no està sol. Recluta enemics colpejant amb cors i reuneix ajudants per a una festa de fins a quatre personatges. A més d’això, pots unir fins a tres amics per a un tipus d’acció diferent en equip. Imbueix capacitats de diferents elements com de vent, aigua, foc i electricitat, prenent-los prestats o donant-als ajudants per sumin més poder d’atac, deslliga atacs poderosos o resol endevinalles.

Recluta fins a tres enemics com ajudants colpejant amb cors. Les habilitats de còpia de devolució inclouen Espasa, Foc, Aigua, Bomba, Escombra i moltes més. Si et quedes encallat en el joc, mira el vídeo tutorial i la jugabilitat del joc.

Amb gener i febrer ja a la butxaca, molts de nosaltres estem mirant cap endavant perquè arribin els pròxims grans jocs de Nintendo Switch. La consola segueix sent popular i s’acosta el final del seu primer any a les prestatgeries de les botigues, com ho va fer en les setmanes i mesos següents al seu llançament.

En E3 2017, Nintendo va anunciar un nou títol de Kirby per a la consola híbrida. Des de l’anunci, ens assabentem tant del títol com de la data de llançament. Kirby Star Allies s’estrena a finals de març, el dia 20. Amb el seu llançament que s’acosta ràpidament, Nintendo ens va oferir l’oportunitat de participar activament en el títol en un esdeveniment de vista prèvia recent, i vam sortir bastant impressionats.

Star Allies és, sobretot, un títol multijugador. En ell, un equip de fins a quatre jugadors viatgen a través dels nivells tradicionals de l’estil de Kirby, el que significa que són d’esquerra a dreta, com els de plataformes 2D. No obstant això, no pots simplement jugar al joc com ho faries en qualsevol altre Kirby; Cada jugador ha de fer la seva part per resoldre endevinalles i superar els desafiaments que l’esperen.

0 Shares