0 Shares

Des del llançament de Pokémon Go a principis d’aquest mes, els entrenadors de tot el món han estat tractant de trobar la manera més ràpida i eficientment d’atrapar un Pokémon. Per desgràcia, el joc no explica bé el que tenim exactament de fer per això hem fet una guia d’inici ràpid per ajudar a tots en aquest magnífic joc.

Però ara que el joc ha estat a les nostres mans durant gairebé dues setmanes, molts jugadors estan buscant tàctiques més avançades.

Encara no tens el joc?

cta_juega-gratis

William Chen, un científic de dades i un entusiasta de Pokémon, ha creat la guia més completa de Pokémon Go que he vist fins ara. Si tens alguna pregunta sobre com atrapar un Pokémon, la forma de pujar de nivell, que trets que ha de buscar en un Pokémon o com capturar un gimnàs, podràs trobar la resposta aquí.

Pujar de nivell en Pokermon Go

Mentre que el component AR / càmera és divertit i fa que les captures sena boniques, llàstima que no és perfectament estable. Desactivar l’AR també fa que sigui més fàcil aconseguir les bonificadores: Si es prem en el Pokémon prop del centre del cercle, obtindrà una bonificació XP, ja sigui 10 XP (Nice Trown!) O 50 XP (Great Trown!) O 100 XP (Excel·lent Throw!) depenent de la mida del cercle.

Com Aconseguir Pokémon Rars

Hi ha un període crític entre el llavors “Wild X ha aparegut” i quan el Pokémon comença a allunyar, es pot llançar una Pokeball. Atès que en aquesta etapa, a continuació, el Pokémon està encara a reduir el zoom, el cercle de captura és molt gran i es pot colpejar als Pokémon amb gairebé 100% de probabilitat. Això és probablement un descuit en la programació en el joc, prendre aquest avantatge quan es pot! Resumindo, quan t’apareix el Pokémon, has de ser molt molt ràpid perquè la àrea de captura és més gran.

Explicació del Pokémon

La comprensió dels atacs de la teva Pokémon és un dels passos més importants en la identificació dels Pokémon que ha de transferir, evolucionar, o deixar encesos. Es podria dir que és més important tenir una Pokémon alt en CP, ja que es pot compensar la baixa en PB amb Stardust, mentre que no és possible canviar els atacs d’un Pokémon.

La transferència de Pokémon

Transferència de distància Pokémon que no es vol evolucionar o deixar encès. Això inclou generalment un Pokémon baix en CP, o un Pokemon amb atacs indesitjables.

Evolucionar els Pokémon

Només es ha d’evolucionar Pokémon alts en CP, ja que s’estalviarà en pols d’estrelles per entrenar-los a tenir gran abast. Recordeu que a la mesura que es puja de nivell en aquest joc, els Pokémon que es troben seran més forts i, de vegades, el millor és evolucionar Pokémons que ja són forts. Guardeu els caramels de power-ups! Una excepció és si el Pokémon és molt comú (per exemple Pidgey) i té un baix requeriment de dolços per pujar de nivell. Llavors no dubti en anivellar aquest amunt per augmentar el el XP (preferiblement amb el Lucky Egg activat).

incubar Ous

És possible que hi hagi formes d’enganyar l’eclosió d’ous – es pot anar en bicicleta o un cotxe (però han de caminar per sota de 15 km / h), o es pot tractar de trobar una altra manera de moure el telèfon. Recorda que has de mantenir l’aplicació oberta perquè expliqui els metres per l’eclosió dels ous!

Navegant pel Mapa

Si estàs a la caça de Pokémon, recomano anar a prop de mòduls Lure, parcs públics, o Fonts. Els dos primers són els millors llocs per aconseguir una alta densitat de Pokémon, i waterfronts són els millors llocs per aconseguir Pokémons de tipus aigua (més comunament Magikarp i Tentacruel).

Escollir un equip

Et aconsellaria a triar un equip basat en el que els teus amics estan fent. Això et permet formar un equip per acabar amb els gimnasos i aquesta sempre junts! Si això no és una opció o els seus amics no han arribat prou lluny, però, jo recomanaria triar un equip basat en el que l’equip ocupa la major part dels Pokestops en la seva àrea. Això farà que sigui més fàcil perquè tu puguis aparcar el teu Pokémon en els gimnasos d’amistat, i guanyar monedes!

Lluitant en gimnasos

Fes això amb amics al mateix equip! Això es converteix en molt més divertit i farà enderrocar gimnasos més fàcilment. Hi ha espai per a diversos bancs d’assajos per aparcar els seus Pokémon en un gimnàs, de manera que els beneficis aniran al seu voltant.

L’obtenció de monedes

Pot guanyar monedes per aparcar el teu Pokémon en els gimnasos d’amistat, i després visitar la botiga i fer clic a l’escut a la part superior dreta. Tindràs prop de 10 monedes per Pokémon per cada 20 hores. Aquest és el camí lliure per guanyar monedes amb les que es poden comprar objectes útils, com els mòduls de Lure (augment de Pokémon al voltant d’un Pokestop durant 30 minuts, ideal per jugar amb amics) i Lucky ous (el doble de la seva XP durant 30 minuts, també és ideal si vols per pujar de nivell més ràpid).

No toqueu en els articles de les Pokestop

Una vegada que els elements apareixen després de girar una Pokestop, no toqueu en els articles. En el seu lloc, simplement sortir fora de la Pokestop i veurà que els articles es transfereixen automàticament al seu inventari. Aquesta és un excel·lent truc mentre estàs jugant en un cotxe en moviment.

Aconsegueix, evoluciona i transfere Pidgeys

Una vegada que un gran nombre de Pidgeys i Pidgey Candies (per exemple, 10 i 120 Pidgey Candies), activa un ou Lucky i després evoluciona a tots els Pidgeys en Pidgeottos. Amb un ou sort, això l’ajudarà a guanyar 1000 XP cadascun. Pidgeys són especialment apropiats per a aquesta estratègia, ja que són molt comuns i tenen un llindar molt baix per a l’evolució, fes d’aquesta una manera molt eficient i ràpid per aconseguir XP.

cta_juega-gratis

0 Shares