0 Shares

Dels creadors de Brothers – A Tale of Two Sons arriba A Way Out, una aventura exclusivament cooperativa en la qual interpretes el paper d’un dels dos presoners que fugen de la presó. El que comença com una ruptura emocionant es converteix ràpidament en una aventura impredictible i emocional diferent a tot el que has vist o jugat abans.

A Way Out és una experiència que s’ha de jugar amb dos jugadors. Cada jugador controla a un dels personatges principals, Leo i Vincent, en una aliança reticent a escapar de la presó i obtenir la seva llibertat. Junts, exploraran les nocions de confiança i conseqüència a mesura que les seves eleccions comencin a posar-se al dia amb vostè. Juga tota l’experiència amb els teus amics de forma gratuïta amb la funció de prova gratuïta d’amics.

A Way Out és una experiència cooperativa a mesura que ofereix una varietat única de jugabilitat que porta el jugador en un viatge narratiu que transcendeix el gènere.

EXPERIÈNCIA COOPERATIVA A MIDA

Tot el joc és una experiència cooperativa única que es juga millor amb un amic.
Tot el joc està dissenyat amb cooperatiu en ment, assegurant-se que els jugadors es necessitin uns als altres per progressar.
Inclou la capacitat de jugar sol o cooperatiu en línia.
La pantalla dividida dinàmica i el treball de la càmera a mesura ofereixen un nivell addicional d’immersió per a cada jugador.
VARIETAT ÚNICA DE JOC

A Way Out ofereix alguna cosa per a tots: pot ser moments de joc intensos o escenes per mirar, acció, aventura, exploració, endevinalles, persecució, sigil.
El ritme de la pel·lícula garanteix que cap joc o escenari superi la seva benvinguda amb zero repeticions a diferència dels jocs convencionals.
GÈNERE DE NARRATIVA ASCENDENT

La narrativa manté als jugadors alertes, oferint una experiència fresca, única i atractiva en tot moment.
Obtingui una visió única de la vida personal del personatge i les seves motivacions de conducció a través de la seva interacció amb els altres.
Forts moments cinematogràfics uneixen la trama i impulsen els personatges a avançar en el seu viatge.

0 Shares