2 Shares

MLB Advanced Media , L.P. acaba de treure per Android un nou títol de beisbol , RBI Baseball 14 . Els tràilers d’aquest títol comenzarón ha llançar allà per gener, en aquest moment se’ns va recordar que el joc tornaria després de més d’una dècada . Per a aquells que vulguin recordar l’últim títol de RBI Baseball va ser als mitjans dels 90 i sortia per a la consola de Sega d’aquell moment .

El temps dirà si aquesta última versió està a l’altura de les expectatives dels fans , però el que podem dir és que es troba disponible PSN , Xbox Marketplace . El joc inclou tots 30 equips de les Grans Lligues , juntament amb més de 480 jugadors actuals de la Major League Baseball ( MLB ) . Les característiques del joc es basen en les estadístiques reals i els jugadors han de ser capaços de completar tot el joc de 9 inning que és aproximadament uns 20 minuts de temps .

En R.B.I. Baseball 14 té uns controls fàcils d’usar i també els jugadors tindran l’opció de desbloquejar els jerseis especials retros l’ Beisbol clàssic . Per desbloquejar aquests jerseis , hauràs de completar certs desafiaments en la manera campanya , també s’inclouran les maneres postemporada i exposicions .

R.B.I. Baseball 14 és una reinvenció moderna de la Major League Baseball ( Lliga més important de Beisbol ) i que ara està disponible per Android . Segons al Perfil de Google Play aquest títol es troba disponible per 3,58 € i també està disponible pel mateix preu en l’App Store de iOS i per a les versions de les consoles es troben per 19,99 dòlars des de PlayStation Store per a la PlayStation 3 i Xbox Marketplace per a Xbox 360 , PlayStation 4 i Xbox One també tindran el mateix preu .

Descargar para Android

Descargar para Iphone - Ipad

2 Shares