0 Shares

Després de ser llançat per la Nintendo 3DS, seguit posteriorment dels llançaments en PC, PlayStation 4 i PS Vita, SteamWorld Dig, finalment ha estat llançat per la Wii U. Després d’haver jugat una petita quantitat de temps en la versió de PS4, simplement vaig jugar un parell d’hores i no havia captat l’essència del joc. No obstant això, quan vaig començar a jugar a la Wii O, he aprofundit més en la mina i he descobert molt més del joc que el simplement balanceig de la meva pic a la brutícia.

La diferència més gran que vaig veure entre totes les plataformes llançades i la Wii O és l’ús de la GamePad, aquí el joc es fa brillant. Es veu visualment fantàstic, els colors són més vius i l’estil del treball artístic és únic i es veu genial a la televisió ia la GamePad.

SteamWorld Dig 01

joc

Per a aquells que no han jugat o no han escoltat sobre SteamWorld Dig, aquest és un joc de plataformes en 2D on els jugadors han d’entrar en una mina antiga a la localitat de Tumbleton on residia l’oncle del personatge. Els jugadors d’extreure i recollir tots els minerals de la mina per vendre. Amb això podran reconstruir aquest poble oblidat de la mà de Déu i també trobar els secrets que el seu oncle va morir tractant de descobrir. Això no està exempt de dificultats, els enemics intentaran matar el jugador i els explosius s’activaran si els jugadors s’acosten massa, per no parlar d’entre els equilibris entre els nivells de salut, aigua i oli.

Òbviament hi ha coses que ens poden ajudar. Els jugadors poden obtenir millores en la superfície per a la seva bec, la salut, la mida de l’inventari, la llanterna i el tanc d’aigua. A més es pot comprar articles útils com telefransportadores, escales, llums i dinamita per nomenar només uns quants. Els jugadors compren aquests articles mitjançant la venda de qualsevol mineral que trobem en el joc, també quan trobem orbes especials repartits per les mines. Una vegada que els jugadors arriben a certs punts del joc, més persones vindran al nostre poble i més opcions s’obren davant nostre per comprar coses.

els controls

Els controls per a mi van ser molt fàcils i em van portar molt poc temps el dominar-los. Em va ocórrer accidentalment posar l’atzar llums a les escales on jo realment no ho necessitava, això simplement era una prova sobre els controls del comandament, ja que després em fixi que quan li donem a la pausa es veu clarament a la pantalla els controls del joc. D’aquesta manera, els jugadors poden assegurar-se no col · locar cap objecte en un lloc de forma accidentalment, com em va ocórrer a mi amb les llums. Això sempre és bo saber-ho, almenys per a la gent que li agrada pressionar tots els botons moltes vegades i sense raó aparent (m’incloc).

SteamWorld Dig 02

Les opcions i millores en la Wii U.

Quan es juga a la pantalla de la televisió, la GamePad actua com la pantalla d’inventari. Llavors ara poden veure fàcilment els minerals que han recollit fins al moment i el seu valor amb una simple mirada en la teva falda. El mapa, els diners total i els orbes recollits també es veuen clarament a la pantalla, fent que la pantalla de la televisió es trobi més clar. No obstant això, els jugadors no els agrada miarar cap avall quan estan jugant, per a això, poden optar per no tenir res a la pantalla de la GamePad, tan sols prement el botó “select” en qualsevol moment per canviar entre aquestes opcions que ens ofereixen el joc.

La millor part del llançament de la Wii O és el fet que podem jugar a aquest títol de forma portable amb la GamePad, o podem jugar des de la nostra televisió creant així un ambient únic per a aquest joc. SteamWorld Dig té bones sensacions per a la consola de Nintendo, òbviament en aquesta versió no perd qualitat de so ni qualitat d’imatge. És igual que la pantalla juguem es manté la qualitat del joc en qualsevol de les dues pantalles.

conclusió

SteamWorld Dig és un joc perfecte perquè juguem tant de forma portàtil o en des de la pantalla de la nostra televisió. És un joc de plataformes que ens entendrá i és perfecte per jugar amb ell en qualsevol moment donat. L’ús que li dóna a la GamePad és únic i bastant pràctic.

Un joc molt divertit i amb molt per descobrir. SteamWorld Dig s’ha lluït en la versió de la Wii O.

0 Shares
Reseña
Gráficos
10
Ambientación
9
Diversión
9
Ritmo del juego
9
Sonido
8
Articulo anteriorThe Sims 4: trucs
Siguiente ArticuloDead Rising 3: Apocalypse Edition (PC)
steamworld-digDesprés de ser llançat per la Nintendo 3DS, seguit posteriorment dels llançaments en PC, PlayStation 4 i PS Vita, SteamWorld Dig, finalment ha estat llançat per la Wii U. Després d'haver jugat una petita quantitat de temps en la versió de PS4, simplement vaig...