1 Shares

Hi ha moltes revistes de moda que analitzen tota mena de detalls sobre personatges d’actualitat, però, ¿què passaria si aquestes revistes analitzaran a personatges clàssics dels videojocs? Un equip de moda ens ha analitzat certs personatges masculins i femenins dels videojocs més coneguts i influents d’aquest segle.

Per la qual cosa veuràs et vas a divertir i veuràs una altra perspectiva dels teus personatges favorits. Aquí us deixem amb els comentaris, que estaran dividits en dues especials. Començarem amb l’especial de personatges masculins.

Phoenix Wright

Publicista: Amb un estil completament de Mad Men, el noi ens vas veure un vestit de jaqueta i pantaló a joc blau molt arreglat que portarà a més d’una de cap. Ara, la corbata ha de ser sempre fina i negra, això de portar una corbata rosa …
Puntuació: 9/10

Editora de moda: Avorrit!
Puntuació: 5/10

Directora de moda: El blau és el meu color favorit, i també m’agrada una mica el rosa, de manera que aquest vestit en conjunt a mi em val. No m’agrada tant el tall de cabells a l’estil Lobezno (Wolverine), a més que la seva mà és gairebé tan gran com el seu cap.
Puntuació: 9/10

Entrenadora personal: Podrà aquest tipus salvar si mai estic en problemes en un videojoc? Si és així, suposo que no em faria res. Tot i que sembla que té personalitat zero.
Puntuació: 6/10

Ezio Auditore da Firenze

Publicista: La seva capa podria ser útil per mantenir calenta a la nit. I amb les botes fins a la genolls que té, que són enormes, els dos anem servits. Potser una mica massa “Gat amb Botes” per a mi.
Puntuació: 5/10

Editora de moda: Li treus la capa i la caputxa rara i aquest tipus realment està molt a la moda. M’agrada molt com queden els accessoris metàl · lics que té a les vores i el cinturó. A més, totes les noies que sàpiguen de moda saben que la bota de més del genoll és l’únic sabata que val la pena tenir aquest hivern.
Puntuació: 5/10

Directora de moda: ¿Però aquest home que té dits o armes? Punts de bonificació per als ganivets que vénen amb ell. Aquest conjunt té moltes coses i sempre em pregunto com els personatges que vesteixen tantes capes els resulta còmode per lluitar. El que mantingui la seva cara en misteri em fa gràcia.
Puntuació: 4/10

Entrenadora personal: Aquest tipus és aterridor. No m’agradaria trobar-me amb ell en un carreró fosc, encara que tal vegada ho faria.
Puntuació: 9/10

link

Publicista: El seu barret és una mica gorret emo per a mi. Igual que el pèl – molt estil Bieber al 2005 M’encanta el nus del seu cinturó de cuir marró. M’agraden aquests detalls de “sembla que em m’arreglo però no”. Zimmermann en realitat va llançar un mini vestit de pa d’or idèntic la temporada passada en la qual ell va portar el seu vestit verd.
Puntuació: 6/10

Editora de moda: Estic bastant segura que tinc aquest vestit.
Puntuació: 6/10

Directora de moda: Ell és una mena Peter Pan adult, però en comptes d’una petita daga té una espasa enorme. És evident que té la cosa de capes baix-pat. I porta mitges?
Puntuació: 6/10

Entrenadora personal: Es veu com un follet enfadat, però jo no vull jutjar sense conèixer-lo. També sembla que es cuida molt bé el cabell.
Puntuació: 6/10

Nathan-Drake

Nathan Drake

Publicista: Sí, si us plau! Porta un clàssic Ryan Gosling – màniga llarga blanca ajustada. Té un anell de noces al coll? Espero que no. La seva bufanda realment completa el seu look de noi perdut en el desert. Espero que trobi el camí a casa per mi.
Puntuació: 10/10

Editora de moda: Aquí el ninot Ken ha dominat l’art de la cirurgia estètica de la camisa. No obstant això, necessita una dutxa.
Puntuació: 6/10

Directora de moda: S’assembla a la versió del joc de vídeo de Jaime Lannister – calenta! Jo no li diria que no si aquest personatge tractés de salvar en un joc.
Puntuació: 8/10

Entrenadora personal: Aquest tipus sembla un nadó! Ell és com el Bradley Cooper dels videojocs. El seu abillament podria millorar si fos sense camisa.
Puntuació: 10/10

1 Shares