0 Shares

Amb l’arribada del Rei Pres, Bungie ha canviat Molts dels Sistemes Que Tenia. Abans, havia Diferents Tipus de Marques paràgraf Recollir: que et permetia comprar Articles d’avantguarda i armes del seu respectiu Proveïdor de classe oa la torre, MENTRE les bruixes de Salem Marques Eren la Moneda Utilitzada paràgraf comprar Tot l’equip de PvP en els NPC. Però Les coses han canviat, i Ara TOT cau sota d & una Moneda Que El Abasta TOT: les marques llegendàries.

Com les velles Marques Gresol i Vanguard, fenc Diverses Maneres de recol·lectar Marques llegendàries. Per facilitar les Coses, here Tens Una Llista de les Activitats Que es Premien amb les precioses Marques:

Desmuntar 2 Armes llegendàries i armadures Per Guanyar març 1 llegendàries 5 Marques
Completa els Capítols ÉS les històries Diàries Per Guanyar 15 Marques llegendàries
Completa les Activitats Diàries Gresol A Guanyar paràgraf 15 Marques llegendàries
Completa les Vagues a l’Heroica Playlist Vanguard guanyar paràgraf 10 de Marques llegendàries
ALGUNES missions d’història et recompensarà amb Marques llegendàries.
Altres Coses a tenir en compte

No hi ha límit al nombre de Marques llegendari Que POTS guanyar per setmana, Però El Nombre Màxim de Marques llegendàries es poden fill Tenir 200 1 Través de Tots Els teus personatges.

Els teus Marques antigues seran canviades per condecoracions, que poden Ser utilitzades paràgraf guanyar reputació en el Proveïdor de Facció Desitjat. Assegura’t de carregar el paràgraf dalt les Marques Vanguardia i Gresol perquè puguis tenir el Màxim Nombre de condecoracions Quan El Rei Pres va en viu.

0 Shares