0 Shares

[gameinfo title=”Game Info” game_name=”Wolfenstein: The New Order” developers=”id, Machine Games.” publishers=”Bethesda” platforms=”PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One” genres=”FPS” release_date=”20 Mayo 2014″]
Aquest llop és definitivament el líder del grup

Wolfenstein : The New Order comença en una versió alterna de la història de l’any 1946 de la Segona Guerra Mundial encara està en curs i els nazis han aconseguit desenvolupar tecnologies avançades , que els donen un gran avantatge sobre les forces aliades . William ” BJ ” Blazkowicz i un equip d’aliats pateixen un assalt a una fortalesa enemiga que està sent dirigida pel vell enemic de BJ Deathshead . A partir d’aquí les coses surten malament i el jugador es veu obligat a prendre una decisió moral que alterarà la línia de temps que experimentaràs .

Blazkowicz i alguns dels seus homes aconsegueixen escapar de la fortalesa , però en el procés , BJ pateix una lesió greu al cap. El joc salta cap endavant en el temps 14 anys apartir d’aquest punt . Des de la seva lesió BJ s’ha allotjat en un asil , atrapat en un estat vegetatiu . Els Nazis ordenen tancar l’asil i comencen a massacrar al personal i als pacients de dins . Sent testimoni d’això desperta BJ en el seu estat dòcil i comença a prendre represàlies , salvant a un treballador de l’asil en el procés . Quan s’assabenta que Alemanya guanya la guerra comença la seva rodamón creuat per unir-se a la resistència i lluitar contra els nostres nous amos nazis .

Aquest no és el típic FPS lineal . Més vegades que almenys no hi ha diversos camins per travessar un nivell . Els mapes són bastant oberts per a l’exploració i l’exploració donarà els seus fruits , es recompensa amb millores per a la salut i armes , entre altres coses . Això no vol dir que no hagis de lluitar contra hordes de nazis en corredors estrets de tant en tant. Hi ha 16 capítols en total ; cada un pot prendre de 40 a 60 minuts a completar. Em va prendre al voltant de 11 hores per completar la història en la dificultat mitjana, que em va deixar en el 47 per cent de realització general.

wolf-1

jugabilitat

El maneig de les armes és tan bo com es pot esperar d’un joc FPS . Pots carregar amb tu fins a cinc armes en un moment donat , la majoria de les quals poden ser de doble esgrimida ( duals ) , i tots ells generalment tenen maneres de tret alternatiu . Les armes que utilitzaràs per crivellar nazis per l’esquerra , dreta i el centre són els habituals per a un FPS , com rifles d’assalt , escopetes i pistoles . Hi ha un arma especial que adquireixes al final d’alguns nivells de les partides no us les vaig a spoilear . El joc es controla de manera semblant a la saga Call of Duty i funciona a 1080p i 60 fotogrames per segon , assegurant que el joc és suau i fluid . El joc compta amb una bona quantitat de sang com a desmembrar extremitats i bufant nazis en petits trossos amb facilitat en funció de la seva arma d’elecció .

The New Order no traurà cap premi de ” millors gràfics ” de Infamous : Second Són o Killzone : Shadow Fall , però això no significa que els gràfics no siguin bons . El joc s’executa amb id Tech 5, que és el mateix motor amb el qual Rage va ser construït, així que si has jugat a això ; tindràs una idea de què esperar pel que fa als gràfics . Hi ha alguns vores dentats en els objectes si t’atures a veure’ls de prop , però en moviment el joc es veu molt bé . Vas a tenir un munt de diversió volant nazis a trossos i pintant les parets de color vermell .
Vida i Armadura

El sistema de salut en el seu lloc s’assembla al seu clàssic FPS . Per exemple , si la seva salut es redueix a 87 per cent , acabarà regenerant al 100 per cent . No obstant això, si es pren el suficient dany en caure per sota del llindar de la seva salut només es regenerarà l’increment del 20 per cent més o menys . També pot sobrecarregar la salut al recollir la major quantitat de paquets de salut possible a mesura que vagis trobant . No sembla haver-hi un límit a la quantitat que pugui sobrecarregar la salut ; hi va haver un moment que tenia més de 300% . La Armadura té un límit de 100 % a menys que trobi una actualització permanent .

Et trobaràs amb una gran varietat d’enemics per matar durant la seva campanya , des gossos petits blindats i soldats nazi genèrics a grans monstres bípedes robòtics . A mesura que el joc es desenvolupa en una realitat alternativa que permetia Machine Games per prendre moltes llibertats amb la història real, el que el converteix en un joc més agradable .

Quan es compromet amb l’enemic que faran tot el possible per evadir el foc regirant darrere de la coberta . Que en general no és un problema per a tu , encara que com la majoria dels objectes que trien amagar-se darrere són destructibles . Vostè pot seguir disparant al formigó fins que tot el que queda serà exposat darrere de barres de reforç , i per descomptat, el cadàver de la seva presa nazi .

wolf-2

El Sigil funciona sorprenentment bé i és definitivament una opció vàlida . Un tret al cap en bona posició amb la seva pistola amb silenciador va tranquil · lament matarà un soldat nazi . O pot acostar d’amagat darrere d’un guàrdia i optar per fer un enderroc amb ganivet .

Aneu amb compte en acostar-se a guarda protector en el mà a mà sobretot perquè et enganxaran i lluitaran . En aquest punt , només cal triturar R3 tan ràpid com sigui possible per assegurar-se que no ets l’únic que aconsegueix ser apunyalat fins a la mort .

Hi ha quatre nivells de gratificació en el joc per adaptar al seu estil de joc i poden ser actualitzats i ampliats . Per exemple , com més s’opta per utilitzar el sigil , el millor BJ es convertirà en ell . Alguns dels beneficis inclouen l’augment de dany amb una pistola amb silenciador , una major velocitat de moviment mentre es fa servir el doble – maneig , i l’augment dels temps de recàrrega .

A part de tot el que fa The New Order , hi ha algunes qüestions que tinc . Algunes transicions d’escena a manera de joc és bastant xocant . Hi ha casos en què s’acosta a un personatge per entaular una conversa , que donaran lloc a una escena sense una bona raó . No veig per què els personatges no podien conversar durant el joc real ; només se sent incòmode . També hi ha algunes animacions estranyes que em fan sentir que podien haver estat una mica més polit . BJ aparentment pot impulsar fora de l’aigua agafant l’aire.

Alguns dels botons són de doble traçat així que en ocasions pot ser que et trobis llançant un ganivet a un enemic a pocs metres davant de vostè en comptes de apunyalar . No només això , però la roda d’armes està assignat al mateix botó que els seus granades , el que significa que no es poden ” cuinar” granades tampoc, és a dir , carregar . Per sort no em vaig trobar amb alguna cosa que trenca el joc i aquests són només queixes menors.

Si t’agrada la caça d’objectes col · leccionables , com ara artefactes d’or nazi , hi ha molt aquí amb el que podràs mantenir ocupat . No obstant això , el fet que la història es pot completar en 11 hores i clara falta del joc multijugador fan que sigui una mica difícil per a mi recomanar una compra a preu complet . Si ets un perfeccionista hi ha prou aquí per mantenir ocupat per més de 20 hores , però això és només si voleu veure el resultat de les dues línies de temps i recollir absolutament tot . Si vostè és el tipus de jugador que executa la història una vegada i segueixes endavant , m’ho pensaria dues vegades abans de pagar el preu complet per això .

0 Shares