0 Shares

Podries trobar-te tornant- Descarregarà Internet Explorer ara mateix . I no , no és perquè hagis caigut en una Dimensió Desconeguda . Internet Explorer i Ubisoft s’han unit per portar jugadors de tot arreu a Assassins Creieu Pirates , un joc de Assassins Creed basat en la web que és free- to -play (gratuït per jugar ) ! El joc està disponible en cinc idiomes diferents!

Assassins Creieu Pirates et posa al món de Alonzo batilla , un jove capità pirata , a tota velocitat a través del mar Carib a la recerca de tresors incalculables . El nou joc s’ha creat usant els Babylon.JS marcs de codi obert . Com s’ha comentat també en l’article anterior també estan desafiant als desenvolupadors de tot tipus per construir el seu propi shader amb Babylon.Js . Per descomptat , hi ha un premi ! Estan oferint edició Cofre Negre de Assassins Creed Collector embolicat amb un Xbox One Si només els meus coneixements de desenvolupador eren inexistents , però sí encoratjar a tots a jugar amb el seu codi “fàcil” .

Fes una ullada a la resta d’ al blog per obtenir els detalls complets . Vaig a estar fora a la recerca de tresors del Carib ! I és d’esperar rom, molt rom.

0 Shares