0 Shares

Arms – Un dels primers llançaments de Nintendo Switch, és un joc de boxa que utilitza botons i controls de moviment. Els lluitadors tenen guants de boxa amb braços llargs de molls amb què lluiten. Sembla una novel·la, exactament el tipus de joc una mica peculiar de Nintendo.

‘DESAFIA TEUS LÍMITS I ARRIBA LA VICTÒRIA!

ARMS és un esport nou i revolucionari on els atletes d’elit utilitzen braços extensibles i impressionants per lluitar com mai abans vist.

Agafa o prem

Fes exercici o simplement premeu els botons del comandament per repartir cops de puny estratègics de pujades o baixades de ritme.

Armat amb un controlador de Joy-Amb ™ a cada mà, sentirà la calor de la batalla, també notaràs en rebre els cops de puny.

Com lluitar?

Cop de puny

Agafa els comandaments de Joy-Amb amb el polze cap amunt. Move a l’esquerra per a un cop a l’esquerra, a la dreta per un puny dret, i tira cops corbats girant el braç.

moure

Quan mireu els controladors per anar d’un costat a un altre. Movete ràpidament prement L i R per saltar.

agafar

Move tots dos braços cap endavant per agafar al seu oponent. Tira de u enemic cap a tu i ataca’l!

defensar-

Mantingues els comandaments en un angle per bloquejar els atacs del seu oponent i reviéntalo a cops.

atac especial

Desencadena un atac especial prement ZL o ZR Quan el mesurador de bec està ple. Colpeja diverses vegades agitant els comandaments.
Fighter X ARM

Tria entre una varietat de diferents lluitadors, cadascun amb les seves pròpies habilitats especials i armes per cada braç. Barreja i combina els braços per crear l’últim campió.

lluitadors

Aquests lluitadors i els seus braços són el millor del millor, però només hi pot haver un campió!

El Saltarín Springman
Conegut com “el saltador”, és un lluitador de gran temperament. A primera vista és difícil prendre-ho seriosament, però en ARMS sempre aconsegueix ser el centre d’atenció. En moments difícils els punys se li carreguen automàticament, ¡i el seu esperit és capaç de portar-directe al cim!

Ribon Girl
Procedent de Ribbonics Records, ella pot saltar una i altra vegada sense tocar el terra, com si estigués ballant en l’aire! Si guanya el Gran Premi, ha promès als seus fans un concert de campionat en el ring!

Ninjara
Actualment entrenant a la universitat Ninja, o com es digui oficialment, raça Universitat Ninjutsu. Les tècniques de ninjutsu “estudiant de sigil” li permitie desaparèixer en l’aire i fer ximples dels seus oponents! El Gran Premi BRAÇOS funciona com el seu projecte d’alt nivell i el que s’enfronti no podrà amagar d’ell.

Màster Mummy
Embolicat en el misteri i embenats, amb un cos musculós no característic d’una mòmia, aquest pes pesat fa cas omís de cops com si res. Tot el que sabem sobre aquest tipus és que un dia es va despertar en el mausoleu i ara entra en el Gran Premi! Hi ha una història aquí …

El meu meu
Un membre de la reialesa Fideu, que és oriünd de la famosa Mintendo Noodle House! Els seus cops de peu picants són famoses per enderrocar els atacs dels seus oponents. Pot la seva personalitat ardent portar el cinturó de campionat a casa o al restaurant de la seva família?

0 Shares