0 Shares

Què és BERSERK?

“Berserk” és un dels jocs més populars i sens dubte un dels còmics de fantasia més foscos del mercat, amb una increïble venda de més de 40 milions de còpies a tot el món.

L’originalitat d’aquesta història, explicada a través de la vida de personatges fascinants dibuixats d’una manera tan complexa i detallada ha capturat els cors i influït en la vida de molts fans no només al Japó, sinó a tot el món.

La història se centra en l’atrevida i heroica vida de la Guts, obrint el seu camí a través del món d’espases, màgia i criatures demoníaques. Un joc que conté acció, romanç, drama i humor – tots els elements essencials d’entreteniment de primera classe!

Curta i aixafa als teus enemics

En aquest treball, l’acció de tallar a través de centenars d’enemics, fonamental per a la sèrie Warriors, es fusiona amb l’atmosfera fosca i espantosa del món de “Berserk”, fent possible diversos actes fins ara invisibles, com l’ús d’una gegant espasa de la mateixa mida que el personatge per tallar els enemics per la meitat, així com aixafar-o enviar volant.

Revel en el sorprenent poder destructiu capaç de tallar a través de múltiples enemics amb un sol cop!

Una història llarga i profunda

En aquest joc, a més del tan conegut i popular “Golden Age Arc”, també podràs unir Guts i als seus nous companys en el seu viatge de venjança a través de “The Hawk of the Millennium Arc”.

A més, l’extensa història inclou una quantitat impressionant d’obres d’art, incloent imatges de la trilogia de la pel·lícula d’animació real amb noves i originals escenes que retraten interaccions més detallades entre els membres de la Banda del Falcó i altres personatges.

Diversa selecció de personatges

A més de l’heroi principal de la història, Guts, pots triar jugar amb qualsevol dels personatges que apareixen a la història. Cadascun d’aquests personatges posseeixen un conjunt distintiu d’habilitats i característiques per assegurar que la varietat del joc és compatible amb el món de “Berserk”.

A més, per aprofundir encara més la immersió en la història, van ser convidats el mateix grup d’actors de veu japonesos de la trilogia de pel·lícules i de la nova sèrie d’animació.

0 Shares