0 Shares

Blade & Soul® Porta el món de fantasia d’arts marcials d’Àsia a la vida En Aquest univers multijugador massiu en línia ara. Entra a Un Món exuberant extrets de mites i llegendes, i plena d’Acció i intriga!

BASAT al Estil visual distintiu del Aclamat artista Hyung-Tae Kim, Blade & Soul combi arts marcials Inspirats combat i Acció Qing Gong! El bé i el mal s’enfronten a Una història de traïció, la venjança, Lluitant Contra les faccions, i els déus en guerra.

Crea un heroi. Posa un punt teves Habilitats en les arts marcials. Desbloquejar els secrets de Qing Gong. Tria el teu facció. Conquesta als teus Enemics. Porti honrar del seu clan.

VOSTÈ TENDRA la seva venjança.

Tradicions

Un món de bellesa Impressionant, Per amenaçat el mal

Una pau de mil anys està arribant una aleta seva. La incipient Imperi del vent s’esforça Per enderrocar el esvaïment Imperi Stratus i unir els quatre Continents de l’una nova era de la Igualtat – ENCARA Una mar imposada equality Per El poder militar. Enmig of this angoixa mortal i contesa Arribat l’Antic Darksiders, amb el nefast Jin Seoyeon Com el presagi del seu retorn … i amb la Gent A Lluitar Entre Ells, Haver pot del paràgraf ningú oposar a un manualitats SEUS malvats i SALVAR al Món.

Et UNIRAS 1 per Preservar l’Aliança Marcial els mil anys de pau de l’Imperi Stratus? ¿Va un Costat dels rebels de la Doctrina Hongcheon paràgraf Combatre la injustícia i la opressió castigar? O vas a dedicar-te a frustrar el pla de malvat de Jin Seoyeon donar curs a la Darksiders Sobre el Món?

Carreres

Gon
Alt i fort, la fill Gon tan tenaç i destructiu Com SEUS antics Avantpassats de drac. D’Encara desconfiat i FINS I TOT temut Per Estranys, una Gon És Un ferotge amic aliat i Un fiable.

Un personatge Gon Floristeria Triar Entre el camí disciplinat de l’ONU Kung Fu Master, o abraçar la seva ascendència i Convertir-se en Destructor de l’ONU.

Jin
Moguts Per Una Barreja sublim de la curiositat i de la Saviesa, el Jin versàtil encarnen L’esperit de la Tortuga Negra.

Un personatge Jin Té la Més Àmplia Gamma de options de classe: l’astúcia Assassin, el mortal Blademaster, o l’adepte Kung Fu Master.

Kun
El misteriós Kun Deuen el seu bellesa natural, la gràcia i la Dignitat dels Poderosos Phoenix. Els Devots d’Ordre i Harmonia, this carrera Només per dones afavoreixen El Mundo naturals A Traves de la discòrdia de la vida civilitzada.

Un personatge Kun Pot ser devastador ONU Blademaster, Però la seva ascendència els dóna una afinitat Pels Elements Com un Mestre de la Força.

Lyn
El diminutiu Lyn Semblar Pot de valent i inofensiu, but Tenen sentits molt Nascuts afinats Que Fan els Supervivents, i Also els atorguen la s capacitat de veure i conversar amb els Esperits. El seu Comportament dolça desmenteix la seva Capacitat, embargament de pecat, i Mai és Una bona idea subestimar Lyn.

A Lyn – I NOMÉS UN Lyn – poden recórrer a les Criatures Espirituals Com la Summoner astut, but ALGUNS Prefereixen Lyn Enviar un Los Elements Com un Mestre de la Força.

Classes

Assassí
Armat amb dagues Velocitat del raig, i el sigil i velocity paràgraf Arribar a on van a Fer l’alcalde Mal, Assassins encarnen versatilitat i Mobilitat. Un assassí pot del ACONSEGUIR a Estreta Ràpid ONU paràgraf atac, un Continuació, tornar a sortir els abans De Que L’Enemic Pugui REUNIR contraatac ONU Eficaç. I, QUAN ELS SEUS fill Enemics MOLTS, Assassins poden Llançar trampes paràgraf mantenir una SEUS oponents Fora d’equilibri

Blademaster
Talls d’espasa del Blademaster FINS I TOT la gent gran Enemics En el seu lloc. Un Sòlid lluitador de Primera Línia, ONU Blademaster bon Ofereix atac I Per Defensa igual, Sinó Que Also és Capaç de: lliurar El dany a Distància. Si bé més qualsevol persona Floristeria Tallar Lluny amb Una espasa, Millors maniobres del Blademaster representen ONU Repte Per Els Jugadors, FINS I TOT Experimentats.

Destructor
Molt Més Que la força bruta ONU de l’estafa gegantina destral, central elèctrica Una el Destructor és de cos a cos Potser absorbidor Millors Atacs de l’ONU enemic i Mantingui a la Dreta arribant. Un destructor és IGUALMENT Eficaç contra Grups d’Enemics Com contra OPONENT sols un, i Also Ordena Una sèrie d’Habilitats dissenyades paràgraf Deixar Enemics Vulnerables als Atacs dels aliats del destructor.

Mestre
El Mestre de la Força És Un combatent oscil·lat Que Exerceix Poders elementals paràgraf aclaparar 1 Enemics: el gel paràgraf congelar Enemics En La seva Lloc, El Foc paràgraf Reduir a cendres, o Explosions de Pura Chi que envien Els Enemics voladors. Força Mestres Also exerceixen Una sèrie de Potències defensives paràgraf protegir i Protegir un SEVES aliats, el Per Que Una gran Adicion una més qualsevol equip.

Mestre
ONU combatent devastadora mà a mà, del qual guanteletes signatura suposen poderós aportació de l’ONU A Kung Fu Master és. No obstant això, l’ONU mestre de Kung Fu és: Encara més Eficaç En un paper defensiu, contrarestar i redirigir cops entrants 01:00 danyar i incapacitar 1 SEUS atacants. Es Necessita Una gran Quantitat d’habilitat i Pràctica paràgraf Treure el Màxim Profit de l’ONU mestre de Kung Fu … Però els resultats valen la pena!

Summoner
La Classe IDEAL PER JUGADORS als principiants, l’ONU invocador es basa en els Poders de la Natura paràgraf distreure i Enemics impedeix la col·locació d’un Una DISTÀNCIA segura … MENTRE Que La Mascota de la Summoner Mou a matar. Un Summoner podria no donis Ser Mestre lluitador de Primera Línia Com el Kung Fu o Blademaster, but Una bona Summoner Floristeria proporcionar Només la Vora de l’ONU Necessita partit paràgraf change rumb de la batalla.

0 Shares