0 Shares

Bless és un MMORPG de fantasia 3D, dels creadors Neowiz Games. Amb 10 races diferents, una narració cinematogràfica i gràfics fotorealistes basats en l’Unreal Engine 3, el joc ofereix un conjunt de batalles de regnes contra regnes, PvP, batudes, missions d’alt nivell i molt més!

Neowiz anuncia el llançament d’accés anticipat al maig de 2018, presenta nou tràiler

Neowiz ha anunciat que Bless Online farà el seu debut en Steam al maig de 2018, tot i que encara no es coneix una data més específica. Perquè els jugadors es vegin encara més animats per l’oportunitat de jugar a MMORPG completament renovat, Neowiz ha enviat un sorprenent nou avanç i ha publicat un nou lloc web ple d’informació per als jugadors interessats. A més, l’equip ha presentat els primers detalls sobre el programa Emissary per “construir i conrear la comunitat”.

Les races de la unió

La Unió és una de les dues faccions en guerra del món de Bless Online. Després de les edats fosques i la Guerra Santa, la Unió es va formar al sud, mentre que les races del nord van fer retrocedir a les hordes bàrbares que envaïen les seves terres. Dirigida pels humans d’Amistat, la Unió ha unit als pobles del Continent Sud per viure sota la bandera del progrés, la ciència i la llibertat per lluitar contra la regla sagrada del nord d’Hieró.

Recorrent els escenaris i l’art de Bless Online

L’equip de Bless Online està de tornada amb una altra publicació de bloc. La publicació mostra una sèrie d’ubicacions en el joc i alhora el concepte de l’art. Els espectadors seran presentats a les capitals de Spezia (Unió) i Hieracon (Hieron), així com a altres “àrees importants que els jugadors exploraran dins del joc”.

0 Shares