0 Shares

¡Aneu a buscar i saqueja aquest botí!

Epic Games ha llançat Fortnite Season 3 (o Fortnite versió 3.0, si ho prefereixes), i ja la comunitat està estripant cada nou detall, ajust de balanç i cofre del tresor secret. Espera … hi ha un nou tresor secret?

¡Sip! I mirant el nostre guia dalt, pots esbrinar exactament on és. Saquejar aquest cau ocult et donarà 10 estrelles de batalla, el que t’ajudarà a pujar de nivell i el teu passi de batalla. Si només està al corrent de la bogeria de Fortnite, aquí hi ha un breu resum de què és exactament una passada de batalla i per què voldries un:

Fortnite és gratis, però ven accessoris i altres microtransacciones per obtenir diners del món real. Una d’aquestes compres és el Passi de batalla, amb cada Passada de batalla vinculat a una “temporada” de contingut. La temporada 2, per exemple, es va desenvolupar del 14 de desembre al 20 de febrer.

Si compres un passi de batalla, pots desbloquejar accessoris jugant el joc i completant els desafiaments de la passada de batalla. Per tornar a l’exemple de la temporada 2, en comprar el Season 2 Battle Pass, desbloquejar instantàniament Blue Squire Outfit, així com una bonificació del 50% per a que coincideixi amb XP durant tota la temporada. Una vegada que nivelaste teu Battle Pass al Nivell 2, guanyaries una emoticona “LOL”. Les recompenses segueixen apilades, tot el camí fins al nivell 70.

Ara, amb l’arribada de Fortnite Season 3, ha arribat un nou Battle Pass, i no ho sabria, un dels seus reptes és trobar el cofre del tresor Dusty Depot. Les 10 estrelles de combat que guanyaràs en completar aquest desafiament són suficients per anivellar el teu Passada de batalla en un nivell, de manera que val la pena fer-ho i no prendrà massa temps, sempre que segueixis la nostra guia, és clar.

0 Shares