0 Shares

Contract Killer: Sniper és l’últim joc de la franquícia Contract Killer. El joc ofereix una gran quantitat de contingut, però val la pena perdre el nostre temps a ell o és només un altre joc més de trets?

A continuació, anem a veure el positiu i negatiu de Contract Killer: Sniper i si realment val o no la pena jugar a ell.

CTA-badge_appstore-lrg

El millor de Contract Killer: Sniper

En Contract Killer: Sniper ets un soldat que està cansat de l’estructura rígida dels militars i llavors és quan t’uneixes a una organització on hauràs de donar caça als dolents del crim. Ets un expert en múltiples formes d’armament, per qual hauràs de fer servir una gran quantitat d’armes per poder dur a terme les missions. Entre aquestes armes ens trobem ganivets, rifles d’assalt, bombes, franctiradors i moltes més coses per poder matar als teus enemics, però no és tan simple de trobar i disparar, aquest joc és una mica més complex.

En iniciar el joc tens un arma principal que t’ajudarà a acabar la missió, mentre anem avançant en el joc anem usant diferents armes, hi ha missions d’assalt i missions de franctirador. El joc ens obligarà a buscar els millors angles i llocs per poder fer la nostra missió amb èxit. En les missions d’assalt, hi ha un objectiu que haurem de matar a curta distància, mentre que en les missions de franctirador haurem d’abatre al nostre enemic des de llarga distància.

En les missions ens requereix el haver de matar a certs objectius, no és començar una partida i anar a la babalà matant a tot el que se’ns posi per davant. Primer hem de localitzar el nostre objectiu i després matar-lo. Les diferents missions fan que canviï gairebé per complet la manera de joc, de manera que no només estaràs matant a l’atzar a gent o animals, el que sol passar en la majoria dels jocs d’aquest gènere.

Els enemics són més intel·ligents que en la majoria dels jocs, ens tornen els trets i si no tenim cura no sortirem vius de les missions. El joc també ofereix una opció de poder construir la nostra base, el poder actualitzar i tenir una manera multijugador on podrem enfrontar-nos a altres jugadors en forma online.

El pitjor Contract Killer: Sniper

Contract Killer: Sniper té els mateixos obstacles i dificultats que molts altres jocs del mateix gènere. El joc requereix que millorem moltes armes per a diferents tipus de missions, aquestes actualitzacions costen bastant i haurem de jugar a un munt de missions per poder tenir prou diners per fer aquestes millores, sobretot quan jugues els nivells finals contra els grans caps finals, a vegades es requereix de múltiples actualitzacions per poder vèncer o superar aquests nivells.

Això pot ser un gran inconvenient, també ens trobem amb el sistema d’energia que ens obliga a haver d’esperar quan juguem un nombre determinat de vegades. Tant per desbloquejar les actualitzacions o per no esperar que es ompli energia podem comprar-lo amb diners reals, però això passa en gairebé tots els jocs gratuïts que ens trobem avui al mercat actualment.

el Veredicte

Contract Killer: Sniper afegeix algun element diferent dins d’un gènere realment saturat, però segueix tenint els mateixos problemes que la majoria dels shooters. El millor és que podem fer servir diferents estratègies per tenir èxit en les missions, cosa que no passa en la majoria d’aquests jocs, però el preu de les millores i el sistema d’energia fa que li tregui una mica de ritme al joc. El joc val al realment la pena que ho descarreguem, tenim acció, trets i diversió.

Ja està disponible per a iOS i Android totalment gratuït, ja podem descarregar Contract Killer: Sniper per a iPhone i iPad al botó de sota:

CTA-badge_appstore-lrg

0 Shares
Reseña
General
Articulo anteriorBig Hero 6 Bot Fight
Siguiente ArticuloMedieval Math Battle
contract-killer-sniper- Elegir nuestros propios objetivos.<br/> - Busca y mata a tu objetivo.<br/> - Mejora y actualiza tus armas.<br/> - Modo multijugador para podernos enfrentar a otros jugadores.<br/> - Totalmente gratis.<br/>