0 Shares

QUÈ ÉS CROWFALL?

Crowfall és un nou tipus joc multijugador massiu de rol en línia (MMORPG) portat a vostè per Gordon Walton (Productor Executiu d’Ultima Online, Star Wars: Galaxies i Star Wars: The Old Republic) i J. Todd Coleman (Director Creatiu de Shadowbane, Wizard101 i Pirate101).

Els mons de Crowfall compten amb mapes únics, regles i condicions de victòria. Cada món és diferent, i els jugadors s’uneixen als equips (Faciones, gremis o cases nobles) per competir pel control de cada Món.

En diuen un Simulador de Guerra de Trons, i és diferent en tres formes fonamentals: temps, destrucció i Poder.

 

Informacion del juego

És una qüestió de temps

Herois eterns, mons moribunds. Els personatges són persistents, però els mons de la campanya no ho són. Els jugadors són els corbs Campions que viatgen d’un món a l’altre, barallant una guerra sense fi dels Déus.

Cada món de campanya ha un temps determinat normamente d’1 a 3 mesos i de vegades alguna Condició de victòria” es compleix. Durant aquest temps, el món, tornarà a un sol any en el joc: Primavera, Estiu, Tardor i Hivern. En el curs de la campanya, els mons creixen més sinistres i mortals com la terra és consumida per la fam sorgeix una legió imparable de morts vivents.

Hi ha dos tipus de mons en l’univers Crowfall: els mons de la campanya, que produeixen materials com (pedra, ferro i fusta) i els regnes eterns, que són estèrils de recursos però duren per sempre.

test

Al final de l’hivern, la campanya acaba. Un vencedor es declara, el mapa es destrueix i el món es queda sense connexió per sempre. Els jugadors – Els Corbs – després han de volar de tornada al seu món resident, ja sigui a explicar les seves despulles o llepar les seves ferides abans que triïn una nova campanya i lluitin de nou.
ES TRACTA DE DESTRUCCIÓ

Tot canvia, i això ho canvia tot.

El començament de cada campanya és com la primera ronda de “civilització”: els jugadors es deixen caure cecs i nus en un ambient hostil ple de monstres mortals, ruïnes embruixades, pedreres abandonades … i el depredador més perillós de tots, altres jugadors . Les armes artesanals, armadures, asseguren una plaça forta, forjar aliances i conquerir el món.

Els mons de campanya són generats gradualment – el que significa que s’utilitza una biblioteca de tecnologia per automatitzar el procés de crear un mapa de cada Món. Les muntanyes, boscos, rius, ruïnes de castells, pobles abandonats – cada món és diferent, el que significa que el joc de conquesta territorial serà diferent en cada campanya.

 

ES TRACTA DE PODER

Si cada campanya és com un partit de futbol, els Regnes Eterns abasten tota la temporada! A diferència de les campanyes, aquests Mons són permanents estan completament gestionats i amb propietat dels jugadors.

Els jugadors monarques poden dividir els seus dominis en províncies, i atorgar aquestes terres a altres jugadors com millor els sembli. Benvolent Monarca o amb mà de ferro tirà, Quina classe de regne governarà?

El seu regne és el seient del poder i base d’operacions. Els regnes poden ser massius amb muntanyes, rius, campaments de monstres i ruïnes antigues. Però també estan desproveïts de recursos: pedra, metall i fusta. Per a aquests, has d’anar fora d’aquest món i preparar les campanyes dels mons moribunds.

 

0 Shares