0 Shares

SEGA Networks ha anunciat el llançament mundial de Dragon Coins per als dispositius de iOS i Android. El joc combina elements de RPG de combat amb un “arcade al més tipus escurabutxaques”, i els jugadors que dominin aquest estil de joc on cauen les monedes aconseguiran carregar els seus monstres per atacar.

Durant cada batalla de Dragon Coins , els jugadors veuran als seus enemics en la part superior de la pantalla , i el seu equip de monstres a la part inferior . Una màquina que distribueix les monedes es mou automàticament al centre de la pantalla , i els jugadors tenen una quantitat limitada de monedes per caure sobre la màquina en cada torn . Les monedes cauen de la màquina cap a les safates corresponents de cada membre de l’equip del jugador, aquests monstres ataquen i aletoriamente pot caure més monedes a la màquina .

Les criatures tenen propietats elementals , permetent que certes varietats a ser més poderosa ( o més feble ) en comparació amb els altres , i els jugadors poden recollir centenars de monstres en general . L’equip del jugador es pot personalitzar amb un element o poder especial , i els usuaris poden ” demanar prestat” monstres d’altres jugadors per completar les batalles més dures .

En completar certes batalles els jugadors guanyen monedes d’or especial , amb aquestes monedes s’utilitzen per evolucionar i millorar els monstres per fer-los més forts. Amb el temps , els jugadors tindran l’opció de prendre esdeveniments on mantenir els monstres ocupats en el futur .

Mentre que aquest joc és gratuït , els jugadors poden gastar els diners en Bola Coins comprant invocacions premium , que contenen monstres rars per a l’equip del jugador.

“Ple de personalitat i estil , Dragon Coins continua la nostra missió de portar diversos títols , d’alta qualitat per a l’espai mòbil ” , va dir el vicepresident Sènior de SEGA , Chris Olson . “Els jugadors vindran per la diversió d’un joc amb monedes , però es quedaran pel sistema de joc de rol d’aquest títol peculiar i enganyosament profund” .

Dragon Coins està disponible per descarregar de forma gratuïta en iOS i Google Play . ¡ Descarrega’l ja ! .

Descargar para Android

Descargar para Iphone - Ipad

0 Shares