2 Shares

Fist of Fury és un joc perfecte per a quan estàs avorrit i no saps què fer amb la teva vida. En ocasions necessitem un joc que ens entretingui, però que no tingui més objectiu que divertir-nos en aquest mateix moment. Avui dia hi ha molts jocs així, no obstant això Fist of Fury és un joc que és realment addictiu i ens serveix per passar una bona estona tant sol com amb amics.

Fist of Fury és un joc que està disponible tant per a Android, com per iOS i de forma gratuïta. Un cop que vam jugar, ens trobem a la meitat de la pantalla, en ella està dividida en quatre camins que dirigeixen cap a nosaltres, en aquests camins veurem a ninjes que intentaran matar-nos d’alguna manera. Per a això, haurem de detenir aquests ninjas que vénen des de dalt, a baix, dreta o esquerra i colpejar per poder salvar-nos. Com més avancem en el joc, més ràpid vindran els ninjas cap a nosaltres, així fins que un dels ninjas et colpegi i perdis la teva partida.

Els gràfics ens recordaran molt a jocs com Flappy Bird, o jocs de l’empresa de Ketchapp, no obstant són gràfics que ens atrauen i ens diverteix veure’ls. En Fist of Fury el que més necessitarem serà tenir velocitat de polzes i molta habilitat per poder avançar, així com els interminables canvis de mapes i la capacitat per desbloquejar diferents personatges, que fan que el joc sigui més divertit de jugar.

En definitiva, tenim davant nostre un bon joc que recomano ara mateix des d’aquí. És divertit, fàcil de manejar, interessant i addictiu. Ara pots jugar gratis a Fist of Fury fent clic al botó de sota:

CTA-badge_appstore-lrg

2 Shares