1 Shares

Arbre del tule

El nostre objectiu ara és arribar al Temple de la Guerra a través de l’Arbre del Tule.
Per arribar a l’Arbre d’El Tule veu a la cantonada inferior dreta de la Selva del Chivo, converteix-te en un pollastre, i canvia de dimensió fins arribar a l’arbre. Ves a la dreta i entra en el gran arbre.

 
Puja per les plataformes esquivant els projectils, i després colpejar als esquelets vermells al replà. Hi ha algunes seccions de plataformes prop de l’interruptor de dimensió, així que fes-lo servir quan sigui necessari. Utilitza el ganxo del Gall per arribar a la segona habitació.
 
Veu més enllà del punt de control a través de la porta. Passa per les parets flotants (veure a la foto), gira a l’esquerra per agafar un tresor i torna per la dreta per continuar pel camí. Aquí et trobaràs amb el Cavaller. Puja cap a l’esquerra i entraràs en la propera Arena.
 
Tule_5

Tindràs enemics voladors i plantes en diferents dimensions. Com sempre, lánzalos per atordir als altres el temps suficient per colpejar als d’altres dimensions. Hi ha només dues rondes per travessar això. Passa per la porta i salta cap amunt per seguir el camí principal. Per fer aquests salts has de: 1 Salt, 2 Canvi de Dimensió, 3. Ganxo del Gall, 4 Canvi de Dimensió. Això et permetrà aterrar en una plataforma. En cas contrari, salta com et sembli.
 
Arriba al punt de control i veu per la primera porta de la part inferior. Veu per la dreta, i segueix corrent per les plataformes mentre toques el botó Canvi de Dimensió. Segueix per dalt ia l’esquerra més enllà del tresor, després baixa i veu a l’esquerra a través del forat del pollastre.
 
A través del forat veuràs una sorra. Has de destruir unes boles abans que explotin o passaran males succeiran. Quan apareguin els esquelets, mantingues les boles com la prioritat, encara que t’emboliquis una mica. Fes el salt de paret / Canvi de dimensió per passar al següent desafiament.
 
Segueix més a l’esquerra per la porta. Puja a l’esquerra i trobaràs una nova estàtua Choozo que conté el poder del salt doble. Camina fes el doble salt a la paret esquerra per escapar. A la sala anterior, colpeja cap avall en el totxo de l’esquerra. Utilitza el poder del Pollastre i el canvi de Dimensió per passar a la següent part.
 
Travessa la porta i salta per la paret. Fes el salt doble entre les parets per arribar al cim. Fes el mateix en la següent pantalla i arribaràs a l’Arena. Assegura’t d’enfrontar primer a les boles abans que a les altres coses, sobretot abans que aparegui l’esquelet Behemoth.
 
Tule esqueleto

Vés a l’esquerra per agafar un tresor i continua per la dreta. Creua la porta i et trobaràs amb algunes parets. Salta entre les parets des de l’esquerra fins arribar al final. A continuació, hi haurà una secció de salts i canvis simple.
 
A través de la porta hauràs de lluitar contra alguns enemics, mentre que vas saltant de plataforma en plataforma flotant. Gira a l’esquerra i puja, i després veu a la dreta per arribar a la sortida. Et trobaràs amb una estàtua Choozo a l’habitació del costat, que no et donarà cap poder aquesta vegada. Veu a través del tub de l’esquerra i baixa tot l’arbre per sortir per la dreta.

Guía de Guacamelee!

1 Shares