0 Shares

Juga com un Déu

En Skyforge, hauràs de viure el camí d’un guerrer immortal d’un Déu poderós, guanyant adeptes a mesura que lluita per protegir el seu món.

Els seus fidels seguidors l’ajudaran a augmentar el seu poder en el seu camí per convertir-se en un déu antic. El millor del millor va a unir-se a l’Ordre dels Guardians i donar forma a la destinació del món.

 

cta_juega-gratis

Forjate a tu mateix en Batalla

Inspirat en els millors jocs d’acció i combat, s’han millorat els sistemes tradicionals de targeteo i s’ha canviat l’antic estil de combat basat en apuntar i clicar a una espectacular i animada acció.

Esquivarás els atacs enemics, faràs combos poderosos, i venceràs als teus enemics amb atacs finals devastadors.


Un clic per canviar de classe

Amb una varietat de classes de personatges i la llibertat de canviar entre ells, els jugadors podran gaudir de descobrir les habilitats i competències de cada classe!

Totes les classes es poden desenvolupar simultàniament permetent als jugadors intercanviar classes sobre la marxa, depenent del seu estat d’ànim o la situació actual del joc!


Món Sota Amenaça

Un Vòrtex d’esdeveniments i emocions li captaran des dels primers moments del joc. Una mirada ràpida a l’Observatori Diví li donarà una idea clara dels crits d’auxili dels mortals del planeta Aélion.

Només un Déu veritable pot defensar Aélion contra els invasors, els immortals furiosos i una infinitat d’altres perills. Seleccioneu l’activitat; PvP, PvE, grup o en solitari, Joc de món-obert, exemple curt o gran batuda al seu gust i avui va a protegir la seva gent!

 

0 Shares