1 Shares

Els creadors de Zen Pinball realment han clavat bé aquest format, amb alguns taulers impressionants en aquests últims anys per als dispositius mòbils i consoles. El seu últim triomf ha estat South Park Pinball, en aquest títol ens trobem les esbojarrades aventures dels protagonistes de la sèrie. Amb una banda sonora i un entorn que ho fan únics. Ara podem unir-nos a Cartman, Stan, Kyle, Kenny i Butters en unes aventures totalment divertides i en format pinball.

el millor

Si ets un fan de South Park aquí trobaràs moltes taules de pinball dissenyades per Zen que t’encantaran, amb situacions arrencades directament de la sèrie i que sens dubte gaudiràs. Hauràs de tractar de mantenir a Stan perquè vomiti cada vegada que passa al voltant de Wendy, visita a Xef, i fins i tot com no, mata Kenny. No seria un joc de South Park si no pots matar Kenny en algun moment. Aquí ens trobem amb abundants referències d’humor a tot color dins del joc i això es nota en molts aspectes a l’hora de jugar.

Butters fins i tot té la seva pròpia taula, amb diverses maneres diferents que involucren a aquest nen estrany i les seves vàries fantasies diferents. No importa la taula que escullis, sempre ens trobarem amb un ritme ràpid, frenètic per a tothom, també les bonificacions són addictives.

CTA-badge_appstore-lrg

el pitjor

En un intent d’adaptar per a tot tipus de jugadors, potser han perdut una mica aquest humor que tan reconeixible és a South Park. Els fans sens dubte es donaran compte al instant, també alguns acudits perden la gràcia a traduir. A més, el fet que només ens trobem amb 2 taules només fa que se’ns faci alguna cosa curt i amb el sentiment de tenir un joc que ens ofereix molt poca varietat.

veredicte final

Zen Studios ho ha aconseguit de nou i ha elaborat un bon joc de pinball novament, el tribut que li han fet a South Park en aquest joc és impressionant, l’únic dolent és que només ens trobem amb dos taulers per escollir i jugar. Si t’agrada o ets fan de South Park no dubtis més, aquest és el teu joc.

Zen Studios també està darrere de la versió de The Walking Dead Pinball

South Park Pinball està disponible per a les següents plataformes:
– PlayStation 4, PlayStation 3, PS Vita, Xbox One, Xbox 360, iOS, Google Play, Steam, Amazon i Mac.

Ja pots descarregar South Park Pinball per a iPhone i iPad fent clic al botó de sota:

CTA-badge_appstore-lrg

1 Shares