0 Shares

En el mode de joc BATTLE ROYALE es posaran fins a 100 jugadors en una illa remota per a una demostració del que es guanya es porta tot, on el joc estratègic és tan important com les habilitats de tir.

Els jugadors entraran en una batalla de darrer moment en què intentaran localitzar armes, vehicles i subministraments en un camp de batalla amb gràfic i tactica que eventualment obliga els jugadors a una zona de joc cada cop més reduïda a mesura que s’impliquen en una lluita tensa i espectacular fins a la mort.

Qui és JUGARUNKNKNOWN?

PLAYERUNKNOWN (Brendan Greene – Director creatiu en Bluehole) és el pioner del gènere Battle Royale.

Des de humildes començaments creant el mode de joc Battle Royale en la sèrie ARMA,
va passar a llicenciar el seu mode de joc a Sony Online Entertainment (ara Jocs de Dia de festa) per incloure’l en el seu títol H1Z1.

Ara treballa com a director creatiu en BATTLEGROUNDS, finalment té l’oportunitat de crear la seva pròpia versió del mode de joc que va generar un nou gènere en el joc.

“Des que vaig començar a fer el mode de joc Battle Royale en ARMA 2, sempre he volgut fer un bon joc. Amb Bluehole, i la seva filosofia de crear jocs” ben fets “. Estic segur que junts podem crear un gran joc”. Desenvolupament impulsat per la comunitat. Des que va començar aquest projecte fa un any, ens hem comunicat amb la comunitat de Battle Royale per recollir suggeriments i comentaris sobre el que vulguem i esperem del joc.

Des que comencem les nostres proves pre alfa, hem treballat amb ells per implementar suggeriments, obté una retroalimentació sobre el joc i demana la seva ajuda quan realitzem les proves alfa i beta.

0 Shares