0 Shares

Superbrothers: Sword Sworcery EP és un videojoc d’acció, aventura i d’exploració amb un èmfasi en l’estil audiovisual. consisteix a travessar un petit regne mític, utilitzar una espasa per a la batalla i evoquen Sworcery per resoldre misteris místics musicals. Cooperar amb els amics a través de Twitter, l’experiència d’un món dels videojocs que es veu afectat per les fases lunars i ajuda a un monjo guerrer errant completar la seva missió lamentable.

El projecte posat en marxa a la primavera de 2011 per l’iPod Touch, iPhone i iPad en App Store, amb l’àlbum que estarà disponible en vinil i casset d’àudio. Des d’aleshores, ha tingut una gran acollida pel públic i els crítics. Un any més tard a la primavera de 2012, una nova edició de la S: S & S EP per a l’equip elèctric es va fer disponible per a PC a través de Steam el dilluns, abril 16, 2012 a les 04:24 pm. Aquesta nova edició inclou èpica llegendària Jim Guthrie rècord de S & S LP. Aquesta mateixa edició estarà disponible per a Mac abans del solstici d’estiu.

Screenshots

Sinopsi:

Com un déu sense nom en un desert de muntanya a l’edat de bronze, el jugador té la tasca de guiar una monja guerrera coneguda com ‘The Scythian’. En una missió penosa, es juga sobretot tocant la pantalla en els camins, les persones i objectes. De vegades serà necessari per al jugador de desembeinar l’espasa de per resoldre un trencaclosques simple o contraatacar l’adversari amb un cop de puny rudimental de Mike Tyson inspirat. A mesura que es desenvolupa l’aventura, el jugador serà capaç de fer que The Scythian per sintonitzar amb l’actualitat i ‘cantar una cançó de Sworcery’. Un nou conjunt d’entrades es posaran a disposició, transformant efectivament determinats llocs misteriosos boscos en els jocs musicals.
Més tard, el jugador aprendrà a guiar The Scythian en un món de somnis – un bosc i medi ambient del llac afectats per les fases lunars en el món real a què es refereix com el costat B. El jugador atent podrà presentar-se amb l’oportunitat de matar o no matar, enganyar o no fer trampes, a fi de completar la missió lamentable de The Scythian i el temps de condemna que el monjo malalt a la mort al cim de la muntanya eterna conegut com Taw Mingi.

0 Shares