0 Shares

cta_juega-gratis

Therian Saga és un joc FTP de fantasia MMORPG sense descàrrega desenvolupat i publicat per Virtys, un petit estudi de jocs indie canadenc. El joc és molt popular entre la playerbase, amb parla francesa sota el nom de Fatecraft des de 2013. El primer llançament dirigit només als usuaris francesos, però la creixent popularitat va convèncer als desenvolupadors per fer que Therian Saga estigués a disposició d’un públic més ampli. Myriaden és l’escenari on els jugadors descobreixen una història enriquida, un paper que juga personalització dels personatges, l’elaboració, el sistema de comerç i un munt d’altres característiques de món obert. Therian Saga suporta un joc asíncron, això vol dir que els avatars jugables poden completar certes tasques, encara que el jugador no està en línia.

 

cta_juega-gratis

El món del joc es divideix en 3 continents principals, cada un té un paisatge únic, la història ofereix diferents reptes. Les partides en els “Dungeons” (masmorres) es troben dispersos per tot el món. Imps, troglodites, paneroles monstruoses i altres habitants de les masmorres esperen als herois que són prou valents com per provar les seves habilitats de batalla però Therian Saga no és un MMORPG que obliga els jugadors a prendre el paper de combatents. El sistema d’habilitats i professions complexa permet que els usuaris es converteixin en artesans, exploradors, caçadors o constructors de la ciutat. Quan es crea un primer personatge en el joc, els jugadors es donen uns trets físics (sexe, color de cabell, etc) a triar i una ubicació inicial.

Therian Saga no segueix el sistema de creació de caràcter tradicional que requereix que el jugador tria una classe, se’ls demanarà als jugadors en lloc d’escollir una professió. Fusta, pedra, metall, confecció, la flora i la fauna són els 6 oficis a disposició dels aventurers de Therian Saga. Cada un té 3 sub branques. Per exemple, la flora té l’horticultura (cultiu de plantes), botànica (recollir plantes) i la herbolària (alquímia). No obstant això, els jugadors no es limiten a aprendre només una professió. Les 6 operacions, juntament amb l’ofensiva, defensiva i algunes altres estadístiques són atributs dels personatges que es poden millorar a través de la formació. Els avatars de Therian Saga són capaços de dotar 2 equips protectors: aventura i civil. La primera d’elles per millorar els atributs i ofereix bonificacions, el conjunt civil és un vestit de moda.

Viatjar, explorar i completar missions prenen temps. Tasques a l’inici duren només uns segons, però, com els jugadors avançats, el temps d’espera podria ser fins i tot hores i és per això que Therian Saga és un dels jocs de navegador gratuïts que implementen un joc asíncron. El mercat o casa de subhastes és el lloc on els aventurers venen i compren productes artesanals. Fins i tot si és possible aprendre totes les professions de Therian Saga donen la millor estratègia que és seguir amb només el comerç en un moment i l’oferta amb qualsevol altre article necessari de la Casa de Subhastes. Es convida als jugadors que vulguin donar suport al desenvolupament del joc per visitar la seva botiga per serveis premium.

cta_juega-gratis

0 Shares