0 Shares

Wikipad és la tablet amb Android però amb el seu propi comandament ( controlador ) i ara està disponible a Best Buy per $ 199,99 , així ho acaben d’anunciar des Wikipad , Inc

En l’anunci s’inclou una rebaixa de $ 50 des de el seu preu de llançament que és de $ 249,99 , deixant així amb un preu de $ 199,99 amb la rebaixa inclosa . Aquest descompte encara no es troba en disponible en els establiments , però els minoristes i altres territoris ho aniran incloent ” en un futur pròxim” .

Es troba disponible ” Wikipad amb 16GB d’emmagatzematge , i és ampliable fins a 32 GB . Inclou jocs preinstal · lats a la Wikipad com Dead Trigger 2, Hoquei Nations i Shadowgun : Dead Zone ” .

Wikipad , Inc també ha anunciat que el dispositiu ara és compatible amb els jocs tàctils . Segons el fabricant , el comandament de Wikipad és compatible ” pràcticament amb qualsevol joc d’Android ” . La companyia també manté una llista de jocs per al comandament de Wikipad i dels quals tindrà suport del lloc oficial de Wikipad

El Wikipad va ser anunciat per primera vegada en forma de tablets d’Android on només se centrava en els jocs i amb una pantalla de 10.1 polzades . Després d’un retard en el llançament , l’octubre de 2012 , aquest es llanço mesos després a Amèrica del Nord el juny del 2013 amb un nou disseny i amb una pantalla de 7 polzades , amb un processador mòbil Nvidia Tegra 3 quad – core , compatible amb Android i PlayStation Mobiles Games . Per l’arribada a Europa va sortir l’any passat al mes de setembre.

Al gener de 2014 , Wikipad , Inc va revelar un comandament desmuntable per als dispositius mòbils . Al festival de PAX East 2014 els assistents podran provar el dispositiu .

0 Shares