0 Shares

Com ens té acostumats Steam llança ofertes aquest cap de setmana, podràs provar gratis Call of Duty WW2, Blitzkrieg 3 i tindràs descomptes en molts títols.

Cap de setmana de guerres i combats en Steam. ¿Qui va inventar les rebaixes? Encara que no us ho cregueu no he jugat mai a Call of Duty i aquest cap de setmana no deixaré escapar l’oportunitat de fer-ho que em brinda Steam amb la seva promoció.

Acabaré amb les mans i dits inflamats encara que la veritat ja ho faig cada cap de setmana, jeje. No està de més un incentiu per no avorrir-me mirant webs a la recerca de novetats. De vegades està bé jugar a jocs als que ho has jugat o que fa temps que no jugues.

Aquest vídeo de Call of Duty m’encanta, la presentació no té perduda. Ja l’hem vist moltes vegades i segueixo sense cansar-me. Ja m’he preparat la farmaciola i ha casa estan avisats, així que si us plau deixeu-me fer el que més m’agrada. Que no parin les rebaixes i que hi hagi moltes més. Gràcies Steam, moltes gràcies. Mnnn !! Aquest cap de setmana el que no ho hagi fet té l’oportunitat de gaudir d’un dels més populars, podreu jugar fins a la matinada del Diumenge.

Alguns dels títols que he estat veient a Steam i que entren en el pack de descomptes són Stellaris i Rainbow Six Siege, a més l’editor Rebelion se suma amb Super Elite 4 i Zombie Army Trilogy. També recorda que podràs jugar gratis a Call of Duty i Blitzkrieg 3.

Entra en els enllaços i aprofita les rebaixes. Si no el tens juga gratis a Call of Duty !!!

Call of Duty WW2Juega Gratis

Super Elite 4Juega Online

Zombie Army TrilogyJuega Online

Blitzkrieg 3Juega Gratis

StellarisJuega Online

Sudden Strike 4Juega Online

Rainbow Six SiegeJuega Online

 

Ara només queda gaudir com bojos sense temps per menjar crispetes.

0 Shares