1 Shares

World of Leaders és un joc de rol massiu, on els jugadors assumeixen el paper dels polítics, artistes i periodistes del món d’avui en dia. El teu objectiu serà desenvolupar les seves carreres i adquirir la major influència. En aquest joc pots arribar a ser el cantant més popular del país o ser fins i tot cap d’Estat.

El joc es va desenvolupar en el mateix món real. Cada dia, els jugadors poden planificar el seu viatge, gestionar els seus pressupostos, establir contactes i desenvolupar la seva xarxa, així com fer declaracions, escriure articles i crear esdeveniments entre altres tantes coses. Aquests esdeveniments són creacions lliures en què els jugadors poden combinar text, música, fotos i vídeo, incloent enregistraments de la nostra càmera web.

El sistema de votació ens permet avaluar la popularitat d’aquestes creacions, elegir els dirigents polítics i aprovar les lleis que proposen altres jugadors. Aquestes lleis afectaran les dades econòmiques, socials i polítics. També podem fer aliances i ser persuasiu quan sigui necessari, els jugadors també poden canviar el món d’acord als seus ideals.

Ja pots jugar a World of Leaders des del botó de sota:

Juega Gratis

1 Shares