0 Shares

Pot venir com una sorpresa per a molts, però a algunes persones no els agrada el futbol. Sí, fins i tot en la terra on va néixer el futbol, a Anglaterra no els agrada el futbol. Res, ni tan sols durant la Copa del Món.

Per això en aquest període, durant l’inici de la temporada de futbol europeu, pot ser un moment trist per a aquells que no li agradin aquest tipus d’esport. Mentre que alguns s’estan vestint amb l’equipació del seu equip, alguns aficionats borratxos estan esperant el partit en els pubs i hi ha gent que simplement no entén o no li agrada el futbol.

Això no treu que jo sigui un fan de l’esport rei i fins i tot em posi la meva samarreta del meu equip favorit i festegi els gols del meu equip igual que les victòries. No obstant això, el futbol és l’esport més important del món sencer i ha servit com a inspiració per a alguns excel · lents jocs per iOS. I tranquil que no estem parlant de jocs impressionants com el FIFA o el Football Manager, sinó d’altres jocs que potser no coneguis.

Els següents 6 jocs estan d’alguna manera relacionats amb el futbol, però malgrat els seus noms i la seva aparença no té molt a veure amb ells. De fet, ens atrevim a dir que són l’oposat als jocs clàssics que estem acostumats i també són bastant originals.

Per la qual cosa seria una llàstima que et perdessis l’oportunitat de poder descobrir els títols que veurem a continuació.

Uppercup Football
Desenvolupat per Motion-Twin – Disponible gratis per a iPhone i per iPad (gratuït)

uppercup

Aquest títol és una mica diferent al que estem acostumat a veure, és una mena de barreja entre Speedball i Worms perquè et facis una idea. Uppercup Football hem de expulsar diferents tipus de pilotes, entre les quals s’inclouen per dir algunes, les boles de bitlles, la pilota de la NFL (Futbol Americà) i també bombes. Ens haurem d’enfrontar a diversos equips extravagants usant aquestes pilotes i les que surtin per defensar o atacar-los, tot depèn de la tàctica que utilitzis.

Pro Zombie Soccer
Desenvolupat per Super Awesome Hyper Dimensional Mega Team – aquest joc està disponible per a iPhone i per iPad (1,49 £ / $ 1,99)

PZS-BRANDIMAGE-2

Pro Zombie Soccer és una cosa semblant al joc de Plants vs Zombies però si totes aquestes coses d’haver de defensar la nostra base amb plantes, simplement atrapa una pilota i colpeja als zombies fins que et cansis. Amb estil còmic aquest joc ens atrapés i ens entretindrà. El sistema de tret és molt similar al joc d’Angry Bird.

Flick Kick Football

Desenvolupat per Pikpok Games – aquest joc està disponible per a iPhone i per iPad (1,49 £ / $ 1,99)

Flick Kick Football

El joc clàssic i casual de futbol per iOS, Flick Kick Football és un joc de tota la vida però que gràcies a la generació dels dispositius portàtils ha pogut evolucionar i encara que segueixi sent un clàssic segueix sent un dels millors jocs d’aquest gènere.

Potser per aquells més futbolers aquest tipus de joc no els sigui entretingut però per a algú que vulgui passar una bona estona pot ser una bona elecció. Simplement hem de tirar pilotes de futbol a la xarxa, aquest joc de faltes siemrpe ha estat molt copiada però mai ha estat superada per dir-ho. Si vols passar una estona agradable sense pensar molt, aquest joc et agradés.

tiny goalie
Desenvolupat per Fat Fish Games – Disponible gratis per a iPhone i per iPad (gratuït)

tiny-goalie

Ja fa un temps vam parlar en el seu dia de Tiny Tennis un joc bastant divertit i entretingut. Aquest joc és una mica similar a Flick Kick Football i entraria en la llista que estem fent. A més, Tiny goalie és un joc simple i molt més adaptat per a aquells als quals no els agradi massa el futbol.

Tiny goalie té uns gràfics píxel-art bastant encantadors i la veritat dubto que hi hagi gent que no li agradi aquest estil. En poques paraules és divertit i entretingut.

Soccer Physics
Desenvolupat per Otto Tant de bo – aquest joc està disponible per a iPhone i per iPad (1,49 £ / $ 1,99)

Soccer-Physics

Soccer Physics guanya el premi al joc més divertit dins d’aquesta llista, però sens dubte. Només hi ha un botó en aquest joc, amb el que farem servir als futbolistes perquè saltin en l’aire i colpegen la pilota.

I si per sort alguna part del cos del jugador fa contacte amb la pilota, serà tot un èxit i si no ho fa, ja que lamentablement el jugador caurà. El joc és una cosa absurda i gairebé sempre es deu a l’atzar.

Kind of Soccer
Desenvolupat per Christian Schnellmann – aquest joc està disponible per a iPhone i per iPad (69p / 99 c)

kind soccer

Fins i tot el terme “Kind of Soccer” desentona aquí. Aquest és un joc sobre la intimidació a l’àrbitre, un concepte que sens dubte té un atractiu universal, fins i tot entre els no aficionats al futbol.

Els seus jugadors se situen al voltant d’un cercle no gaire organitzat. Les cames de l’àrbitre en el medi. L’ús d’un sistema de focalització del darrere i de tirs llargs ajudarà a enderrocar amb la pilota. Com fa mal!

0 Shares