1 Shares

Santa Luchita

Vés al bar d’Hernando a Santa Luchita. Un cop dins et trobaràs amb Cara de Flama. Ell explicarà la seva història de fons i, a continuació, fugirà al Desert Calent. La porta està tancada, així que veu a la dreta de la barra i cau a través del sòl. Trenca l’estàtua de Choozo per tenir un nou poder, la granota Slam.

Desierto 1
 
Continua cap avall a través de la masmorra, trencant els blocs a mesura que avança. Aconsegueix el bloc vermell, trenca’l i aconsegueix escapar de la barra. Ara és el moment de localitzar a Cara de Crida al desert.

desert Calenta

Entra al desert per la part superior dreta de Santa Luchita. Compte amb els enemics al pont! ara continua recte. Fes el cop de la granota cap avall en els maons verds i cau a la sorra. Aquesta Arena et s’enfronta a alguns cactus i esquelets grocs. Recorda que has de esquivar i tornar els projectils verds.
 
Travessa els enemics i cau a través del bloc verd. Continua per l’Arena. Aquí t’enfrontaràs contra diverses plantes enemigues. Fes el cop de la granota en les flors per arrencar d’arrel, llavors golpéalas per enderrocar.
 
Puja i veu a l’esquerra per veure un tresor, i continua per la dreta. Passa els enemics i baixa al soterrani. En arribar a l’habitació amb diversos blocs, colpeja cap avall i després fes l’Ganxo del Gall a través del bloc vermell. Segueix endavant fins arribar a la Sorra.

Aquesta Arena tindrà escuts. Usa el poder corresponent amb el color de l’escut de l’enemic perquè siguin vulnerables. Surt de la cova i veu a la dreta fins arribar al bloc verd. Deixa’t caure a la cova per a una altra Arena.
 
Recorda trencar els escuts i utilitza la teva llança, i tot passarà ràpid. Ves a la següent càmera i et convertiràs en un pollastre. Això no és tan genial. Ara podrem lliscar a través de les petites obertures que hem estat veient per tot el lloc.
 
Segueix endavant, saltant per les plataformes i evitant les broquetes. Veu a través de cada obertura de la mida del que es vegi, en general t’indicaran el camí. En arribar a la zona dels armadillos, hauràs de esquivar perquè funcionin les fulles. Queda’t en el terreny per als atacs dels armadillos verds, però saltar pels blaus.

desierto 2 

Després d’això, segueix per l’esquerra evitant enemics. Quan arribis a la zona de pues, cau a través de les plataformes i evitar xocar contra les pues. Continua i estaràs atrapat en una zona plena de Aluxes. Véncelos per ser rebuts per un esquelet. Assegura’t d’evitar els atacs ja que no hi ha manera de defensar-se d’ells.
 
L’habitació del costat està ple de plantes enemigues. Tingues paciència perquè no et matin i veu poc a poc tractant d’avançar. Si vas a l’esquerra et trobaràs amb algú que ha estat maleït a ser un pollastre (en realitat és el Diable, a qui Calaca maleir a aquesta forma). Ell t’ensenyarà a com tornar a ser un ésser humà.

Ara toca tornar al poblet i sortir d’aquest desert.

En aquest botó trobaràs la guia al complet i totes les seves parts perquè escullis la que més necessitis.

Guía de Guacamelee!

1 Shares