0 Shares

Colonitza Mart amb baixes mínimes

Benvingut a casa! Ha arribat el moment de reclamar el planeta vermell i construir les primeres colònies humanes en funcionament a Mart. Tot el que necessites són subministraments, oxigen, dècades d’entrenament, experiència amb tempestes de sorra i una actitud positiva per descobrir el propòsit d’aquests estranys cubs negres que van aparèixer del no-res. Amb una mica de diversió, aquest lloc va ser increïble!

Estàs a punt? Mars t’està esperant.

Surviving Mars és un constructor d’assentaments de ciència ficció que tracta de colonitzar Mart i sobreviure al procés. Tria una agència espacial per recursos i suport financer abans de determinar una ubicació per a la teva colònia. Construeix doms i infraestructura, investigui noves possibilitats i utilitza drones per desbloquejar formes més elaborades de donar forma i expandir la teva assentament.

Cultiva el teu propi menjar, extreu minerals o simplement relaxa’t a la barra després d’un llarg dia de treball. No obstant això, el més important de tot és mantenir vius els colons. No és una tasca fàcil en un planeta nou i estrany.

Hi haurà desafiaments per superar. Executa la teva estratègia i millora les possibilitats de supervivència de la teva colònia mentre desbloqueges els misteris d’aquest món alienígena.

Surviving Mars també està disponible per PlayStation®4 o Xbox One.

0 Shares